07-02-2010, 12:24 AM
(07-01-2010, 07:34 PM)дај гол link Wrote: ....немој неко да ме погрешно тумачи...
На страну то што се и лично познајемо, али не да те не тумачим погрешно, него си све брате у праву. Само бих једну ствар додао, није то незнање, то је чисто једна необавештеност људи о својим правима(али и обавезама). тај уговор о раду, који помињеш ... све си у праву, два пута су ме гадно зајебали, баш гадно ... ем нисам одма потписао, ем сам једном потписао мислећи да је то, а потписао сам да се одричем неких ранијих дуговања(ко ме јебе кад сма глуп и не читам), а они као добри па ће ме сад запосле за стално ... донели ми папир и оловку, ја био у журби некој, потписао ... после кад сам чуо шта сам потписао .... ту љутњу и бес ја у животу нисам осети. Дакле, да не тупим превише као мој кога испред мене ;D , информишите се људи, све око уговора о раду, здравственог и социјалног ... даље, редовно проверавајте да ли вам уплаћују стаж(ту опасно знају да краду) ... најбоље у ствари ако имате неког пријатеља правника, адвоката, да онако у кратком разговору, пријатељском добијете тих пар неопходних информација. Да нас не шишају више ко овде, или им једноставно, методом мог предходника(молерском ђушком) објашњавајте неке ствари.
У здравље!