07-01-2010, 05:19 PM
Оно што ти је речено тад и даље стоји! У међувремену си једино успео да порадиш на томе да се таква слика о теби дебело зацементира. И немој да изврћеш оно што ти је речено. А није ти речено да је Србија уређена земља, већ слободна. Ту се мислило на ону слободу да свако ван радног времена може да ради шта хоће, а не оно што си ти тад наметао. Јеби га, десило се да је Виноградару нешто њему битно запало у радно време, он је морао да се сналази и прошао је тако како јесте. Да ли ће том дечку твоја јадиковања, кукњаве и клетве које стално сејеш помоћи да нађе нови посао? Чисто сумњам! И шта представља то твоје ''отварање очију''? Јел' он такав, ''отворених очију'', требао да одустане од пута на Космет јер је претпоставио шта би могло да га чека? Кад би размишљали позитивније исцимали би се да дечку некако помогнемо, јер се од клетви и срџбе неће нешто 'леба најести.
Једино што си у праву је то за механизме. Али главни шрафови нису овде код нас у Београду, овде седе пуки извршиоци и слуге. Главни шрафови механизама седе на ко зна ком океанском острву и уређују животе људи на глобалном нивоу. Ми, обична раја, смо ту немоћни. Ми можемо или да се томе повинујемо или да кукамо или да импровизујемо како да о(п)станемо нормални. Па ко шта воли! Ја лично сам за ово треће!
Једино што си у праву је то за механизме. Али главни шрафови нису овде код нас у Београду, овде седе пуки извршиоци и слуге. Главни шрафови механизама седе на ко зна ком океанском острву и уређују животе људи на глобалном нивоу. Ми, обична раја, смо ту немоћни. Ми можемо или да се томе повинујемо или да кукамо или да импровизујемо како да о(п)станемо нормални. Па ко шта воли! Ја лично сам за ово треће!