Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Слика данашње Србије..
Може и те како да му дају без разлога,у фирми где сам ја радио,рецимо на деликатесу су радиле девојке,у случају повреде ,нису смеле узимати слободне дане иначе следи отказ,лично ето моја другарица је добила боловање због расекотине дубоке од оног ножа,звали су је кући да дође,или да се више не појављује.лично сам присутан био кад су контроле тржишне инспекције долазиле,обишле очас посла све и отишли на фриком...а свим оним осмесима корумпираним и са директорима,проблем је што нема ни службе којој би се неко обратио(сад се то зове све Мобинг)или су корумпиране те службе или их мрзи.Следеће радно место,на ком сам био....шеф је мене зајебавао 7 дана,само мене,трпео сам,нећу да се жалим...то он несме да ради,али зна да му нико неможе ништа,јер нас је преко пола милиона незапошљених,а кадар који фирма школује је скуп а и они се по неком неписаном правилу не мењају.Па сам ето ту негде 8 дан,одвео шефа у магацин изнабадао,бацио клопме и отишао кући.Земља је са преко пола милоина незапошљених,знају да могу да раде шта желе,ако ти се не допада иди...има ко ће,по том принципу функционишу....
Reply

Messages In This Thread
Одг: Слика данашње Србије.. - by дај гол - 06-30-2010, 02:59 PM
Одг: Слика данашње Србије.. - by ЈеленаРС - 01-18-2011, 04:50 PM
Одг: Слика данашње Србије.. - by ЈеленаРС - 06-12-2013, 12:42 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: