06-27-2010, 09:47 AM
(06-26-2010, 03:38 PM)Благоје Јовов link Wrote:Десило нам се данас то, да смо скупили и одећу и сретства за хигијену, а Ниш експрес веровали или не тражи 2000 динара да пренесе до Београда, и ако сам се убеђивао да је то хуманитарна помоћ и да се носи доле за Видовдан, шофер је почео да се смеје и каже ми "немам ја никакву вајду од тога не исплати ми се да возим за мање од 1000 динара" добро је да сам изузетно стрпљив човек иначе попио би нокаут.
Могао би овај упис и у тему данашња Србија, јел стварно човек да не поверује, алави су људи и кад је у питању хуманитарна помоћ...
Ево ја стављам то овде... да буде уписано у анале данашње Србије што људи раде и какви то људи живе међу нама.
Прво, ја не верујем да бих издржао као ти да му не одвалим једну. Јер сам постао више алергичан на те идиотарије и безобразлук појединаца у мом окружењу. Оно што је вероватно тебе смирило, јесте што то ипак мора стићи то БГ, а и људе које представљаш.
Међутим, на ово сам хтео да се осврнем... ово што ова љига од човека на месту возача каже да нема никакве користи, што иде помоћ за Космет... Пазите ово, њему није из џепа да даје помоћ за своје сународнике, треба само да пренесе до БГ јер већ иде службено тамо, не иде својим аутом, па и не троши своје гориво и остало. Људи су тешки када треба да изваде свој новац и дају у хуманитарне сврхе данас, јер као што знамо често је то мета злоупотреба. Али, ово са акцијом Видовдан 2010 што су Делије започеле, нема места злоупотребама... Јер даје се стара одећа, конзервирана храна, средства за хигијену и др. Нико од тога неће моћи направити што кажу себи милионе, па да ће бити злоупотребе. Тај возач чак није ни неки свој допринос дао за Космет, у овој акцији, а најмање што може да учини јесте тај превоз за који неће му ништа нашкодити, и уместо да буде срећан, што је дао макар и тако свој допринос, он се понаша крајње дебилно (јер се смеје у лице човеку који му овако нешто тражи), да не кажем антисрпски.
Овај његов поступак, нема везе са САД, ЕУ, кризом, шипцима, палцима, и другим. Већ да је појединцима у нашим редовима дупе зинуло за парама. А билде не капира да ће ако тако настави сутра и за њега да се скупља помоћ... јер ја не верујем да Бог ово благонаклоно гледа.
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0]
![[Image: stopkrimifudbal.jpg]](http://i253.photobucket.com/albums/hh74/drvosec/stopkrimifudbal.jpg)