Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Светско првенство у фудбалу - Јужна Африка 2010
(06-24-2010, 10:17 AM)Woodoo link Wrote:Много ми имамо погрешну слику о нашим фудбалерима.

http://www.lifesports.ru/news/28531

Брате, ово се све јако дуго зна! Али зашто ово није објављено по свим српским медијима непосредно после утакмице са Немачком? Не! Тад су сви они који то објављују били у фазону да их љубе у дупе. Да су у новембру банули на сплав где се славила победа против Румуније, вероватно би имали прилику да ускликају и нешто џиџе и коке. Али не! И тад су се тркали ко ће пре у буљу да их изљуби. Е сад, кад је пошло по злу, удри из све снаге! Може им се! Папир трпи све!

@ Никола

Ово је сајт људи окупљених око једног фудбалског клуба и мени је сасвим нормално да будемо фанатично када је фудбал у питању. Ја би чак волео да смо фанатични као рецимо у Алжиру и Чилеу где последњих два месеца влада општа лудаја у којој учествују сви од председника, до портира. Мени је рецимо чудно што на овом форуму има људи који су много фанатичнији по неким историјским, црквеним или политичким питањима у односу на фудбалска. Ја и већина мојих другова сматрамо фудбалску репрезентацију Србије као једно од највећих оличења ове земље јер цео живот пратимо тај фудбал. Сад кад смо добили репрезентацију, химну и дрес какав смо одувек желели, ми ћемо је држати као мало воде на длану и сигурно је нећемо пуштати низ воду после неуспеха

Ја сам такође против теорија завере и све то ми иде на ону ствар. Први сам био јако разочаран када је онаква срамна игра у дербију била оправдавана лошим суђењем. Међутим, овде је тотално другачија ситуација. Ми смо играли добро, срчано, доминирали тереном, затајили у реализацију и за то смо били брутално кажњени. Касније смо опет показали карактер и вратили себе у прилику да се боримо за осмину финала. Ту прилику нам је одузео судија Хорхе Ларионда из Уругваја. Није никакав алиби, али зашто се правити као да нисмо оштећени за очигледан црвени картон у 50. минуту (крвнички, намеран, старт Вилкшира на Нинету) и за очигледан пенал у завршници утакмице. Да идем у заверу, питао бих ко је од таквих одлука профитирао. Али нећу! Свестан сам да су онакве шансе морале бити искоришћене!
Reply

Messages In This Thread
Одг: Светско првенство у фудбалу - Јужна Африка 2010 - by Pijanac - 06-24-2010, 04:39 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)