Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Светско првенство у фудбалу - Јужна Африка 2010
(06-24-2010, 03:13 PM)Никола Д/С link Wrote:@СЕВЕР

Свака брате теби част, написао си нешто са чим ће се мало њих(шачица ;D) сложити, али си потпуно у праву. 100% (сто процентно) делим мишљење са тобом,. Не зато што сам не знам како паметан, не зато што сам паметнији од других, већ једноставно нисам слеп, и одбијам да то будем.

Слушам данас, сви медији, радио, телевизија, а посебно електронски, кукају на судију, упропастио нас судија .... као по директиви. Нисам склон теоријама завере, али безразложно подизање атмосфере, прича о којекаквом полуфиналу, о игри за репрезентацију и одбрани ''Мајке Србије'' ... некако ми делује дириговано, смишљено ... да се народу одвуче пажња са неких животно битнијих ствари ... а ми какви смо залуђеници за спорт, и фудбал, није нам то било тешко протурити.

Е сад кад смо пукли, и кад се враћамо у сурову стварност, сад куку леле, судија нас упропасти ... еј па ти у 90. минуту ти тражиш пролаз даље?

Којешта ...  :-[

Упореди само ову ситуацију са оном после дербија последњег.Уместо да траже разлоге пораза,оплели су по судији због два пенала...ваљда је то српски менталитет...
НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА - НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ!
Reply

Messages In This Thread
Одг: Светско првенство у фудбалу - Јужна Африка 2010 - by Тони92 - 06-24-2010, 04:14 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)