Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Светско првенство у фудбалу - Јужна Африка 2010
Судија јесте Шпанац, мада сам ја по имену помислио да је Рус или тако неки источно-европљанин у питању. Иначе мени се његов критеријум уопште није свидео. Тј,ђ. свака част на доследности, јер је било како нама тако и њима, али опет престрого је судио. Не кажем да треба да дозволи крљање, али не треба ни балет од фудбала да прави.

Што се нас тиче, битно је да не падамо у еуфорију, јер реално ово уопште није игра за одушевљавање, уосталом то је и Антић рекао после меча. Имаш предност, играча више, а они се шетају по нашој половини као на корзоу. При том нико од наших не игра пресинг на њиховој половини. Једноставно могли смо раније да преломимо меч после њиховог промашеног пенала, али џаба кад имамо менталитет мале екипе, иако по играчком квалитету никако ту не спадамо.

Што се пенала тиче, ја речи немам. Који је курац нашим играчима? И то ко за баксуз све  - Дудић, Луковић, Видић.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Reply

Messages In This Thread
Одг: Светско првенство у фудбалу - Јужна Африка 2010 - by 100%anti crnobeli - 06-18-2010, 03:36 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)