Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Добро знај да увек ту сам ЈА
Некадашњи капитен Црвене звезде и фудбалер са 269 званичних утакмица у црвено-белом Дејан Миловановић у среду 16. јуна постао је део акције „Буди део Звезде“ и члан највећег и најтрофејнијег српског клуба.
Фудбалер француског Ланса прошетао је до Маракане како би се видео са некадашњим сарадницима и учланио у ФК Црвена звезда.

- Ја сам Звездин члан заувек и одувек сам то био, али добро је да су ти осећаји у срцима нас Звездаша сада добили парктичан чин. Добро је да ће чланови моћи да бирају и буду бирани и мислим да је тај модел Барселоне и Реал Мадрида најбољи и за Црвену звезду. Са задовољством сам узео своју картицу и чуваћу је, односно продужавати чланство док сам жив – каже Миловановић, који је један од некадашњих играча који су помогли и рад Фондације ФК Црвена звезда уплатом из иностранства.

Миловановић је као некадашњи капитен добио чланску карту са бројем 011.

Постните и ви део Звезде. Учланите се. Одлучујте. Будите бирани или бирајте. Омогућите себи право да купите годишњу карту. Остварите попуст код многих Звездиних партнера.

Информишите се о начинима учлањивања на сајту www.будидеозвезде.рс и на исто месту погледајте ко су све партнерске фирме Црвене звезде у пројекту „Буди део Звезде“.

www.crvenazvezdafk.com

Црвена звезда је јуче добила новог члана. Старог тачније речено, али новог у акцији „Буди део Звезде“, новог који ће имати право да бира и буде биран, који ће моћи да купи годишњу сезонску карту, који ће имати попуст код многих Звездиних партнера и користити још многе друге бенефите... Владимир Југовић. Један од најтрофејнијих играча српског фудбала у среду 16. маја посетио је своју Маракану и попунио приступнице како за себе тако и за своју децу, сина Милана и ћерку Наталију.

- Хоћу да се учланим нормално, да платим чланарину, као и сви. Нећу почасну чланску карту – одмах нам је ставио до знања Југовић да жели да има сва права као члан Црвене звезде – Акција је одлична и позивам све навијаче нашег клуба а знам да их има у милионима широм света да се учлане у ФК Црвена звезда и да учествују у њеном раду и животу. Мислим да је ова идеја одлична.

Дакле, „Буди део Звезде“ расте из дана у дан и има ођека код свих структура Звездиних навијача.
Позивамо све заинтересоване да искористе прилику и учлане се до 1. јула кад почиње продаја сезонских карата које ће моћи да купе само чланови ФК Црвена звезда.

www.crvenazvezdafk.com

Свака част ....
Reply

Messages In This Thread
Одг: Добро знај да увек ту сам ЈА - by DRAGANANS - 06-16-2010, 12:47 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)