Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Светско првенство у фудбалу - Јужна Африка 2010
(06-13-2010, 05:21 PM)Коди link Wrote:  да додам још презир према коментатору А.Стојановић мислим да му је име... цела спортска редакција и кошарке и фудбала мора да се отера.. што пре.. контрола ума гледалаца  кроз коментаторе и улога ртс као јавног сервиса има неки велики значај на резултате, не знам тачно како, али тако је,, стога наше фк и кк управе би чак требале и да позову на демонстрације ако треба испред ртс-а.
један проницљив  коментар са другог сајта који говори о лику АС
Quote:Samo bih da nahranim govnima Acu Stojanovica smrada grobarskog. Ulazi Parker u igru a ovaj namerno ne pominje da je u pitanju bivsi igrac Zvezde i da bi po tome trebao da bude najpoznatiji igrac J. Afrike ljubiteljima fudbala kod nas. Tacno se vidi da sisetina namerno nece da spomene. Tog smrada se secam kada je plakao na konferenciji za stampu kada je Mateus odlazio iz partizana i kroz suze ponavljao "hvala vam, hvala vam za sve"
mrs picko smrdljiva

Потпарол Марка Јарића... Пичкетина!!! И ја сам то приметио када је споменуо Паркера...При том еј удавио како овај не игра у Твентеу, а ни да спомене да већи део времена није играо због Звездине жалбе уефи и дуговања Твентеа према нашем клубу... Могао је да спомене и Принца Тагое, који је такође био пред вратима Маракане, али је цена пресудила да гане гелдамо на нашим ливадама...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply

Messages In This Thread
Одг: Светско првенство у фудбалу - Јужна Африка 2010 - by Red Star Forever - 06-13-2010, 05:30 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)