Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Светско првенство у фудбалу - Јужна Африка 2010
Без обзира на тему, молим вас за мало озбиљности...

Неколико играча ме посебно разочарало... Пре свих Красић, не због промашене шансе, тачније шута посред гола, иако је и тај моменат довољан да се испљује, дечко један једини продор није имао по тој десној страни, ниједан специјално добар пас и сл. Шта очекивати од Жигића када није добио ниједан центар шут, ако изузмемо онај Пантин, који кад се мало боље анализира, испред Жиге је био играч, није се очекивало да промаши лопту, па је некако случајно и дошла до Жиге који је мало избацио ногу више него што треба... Све остало за заборав, те шансе које смо имали уопште нису плод акција, него грешака противника и случајних продора појединаца...

А Кузмановић... Реално дечко није имао намеру да игра руком, промашио је главом и слетело му на неопрезно испружену руку... Иако сам у свом окружењу много пута поновио да ми нје играч репрезентативног формата, искрено ми је жао што се његова грешка претворила у пораз наших...

Луковић... Све добро што је урадио, усро је једним потезом... Колико су фудбалери приглупи, показао је његов потез... Има већ жути картон и у држи човека за руку приликом изгледне акције... Глупост!!!

И дефинитивно смо изгубили игру из квалификација, као да су нас сви прочитали... Ништа од продора по оба крила, центаршутеви, Жигине шансе или спуштањ  саиграчима лопте на шут... Ово је данас било тотално безвезе.... А и што неко речем ако од 3-4 повољне шансе ти не искористиш ниједну, па онда брале немаш шта да тражиш на СП...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply

Messages In This Thread
Одг: Светско првенство у фудбалу - Јужна Африка 2010 - by Red Star Forever - 06-13-2010, 05:27 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: