06-13-2010, 05:21 PM
Изгледало ми је као да је обојен у зелено жуто црвене боје, у другом полувремену, сад ако ти са потпуном сигурношћу тврдиш да је наш... онда си у праву.
да додам још презир према коментатору А.Стојановић мислим да му је име... цела спортска редакција и кошарке и фудбала мора да се отера.. што пре.. контрола ума гледалаца кроз коментаторе и улога ртс као јавног сервиса има неки велики значај на резултате, не знам тачно како, али тако је,, стога наше фк и кк управе би чак требале и да позову на демонстрације ако треба испред ртс-а.
један проницљив коментар са другог сајта који говори о лику АС
да додам још презир према коментатору А.Стојановић мислим да му је име... цела спортска редакција и кошарке и фудбала мора да се отера.. што пре.. контрола ума гледалаца кроз коментаторе и улога ртс као јавног сервиса има неки велики значај на резултате, не знам тачно како, али тако је,, стога наше фк и кк управе би чак требале и да позову на демонстрације ако треба испред ртс-а.
један проницљив коментар са другог сајта који говори о лику АС
Quote:Samo bih da nahranim govnima Acu Stojanovica smrada grobarskog. Ulazi Parker u igru a ovaj namerno ne pominje da je u pitanju bivsi igrac Zvezde i da bi po tome trebao da bude najpoznatiji igrac J. Afrike ljubiteljima fudbala kod nas. Tacno se vidi da sisetina namerno nece da spomene. Tog smrada se secam kada je plakao na konferenciji za stampu kada je Mateus odlazio iz partizana i kroz suze ponavljao "hvala vam, hvala vam za sve"
mrs picko smrdljiva
[color=red]Звезда на небу, Звездаши на земљи, Прдизан под земљом, Говнари ископали рупу у пакао,а Делије владају васељеном!
Ustanite Delije! bojkot struje! smrt kleu,policiji,san franjcisku, partiji,parama,paradama,parcanju Srbije
![[Image: 1czbg.jpg]](http://img21.imageshack.us/img21/603/1czbg.jpg)
BOMBE NA JNA!
Ustanite Delije! bojkot struje! smrt kleu,policiji,san franjcisku, partiji,parama,paradama,parcanju Srbije
![[Image: 1czbg.jpg]](http://img21.imageshack.us/img21/603/1czbg.jpg)
BOMBE NA JNA!