Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Светско првенство у фудбалу - Јужна Африка 2010
Ето сад се Толету , коројачу  зекстри, гици и фрањевцима враћа дуг преко наше црвене Србије,  казна због намештене украдене непризнате 22 им титуле, сад број 22 играч прави тај пенал (сетимо се против Толетовог тима ниједан пенал није свиран целе намештене сезоне 2010) судије чак  поништавају голове пеналтизановим противницима) цела Србија сад испашта кармичку казну у Ј.Африци због малог комплексашког клуба лопова из хумске, који ни једног Звездиног тренутног играча нису звали у национални тим,  а  за трећу украдену непризнату титулу- црнац број 3 даје гол из пенала... гробари издајници, црнило је свуда од нафте у океану, до црних усташа и шиптара који  слободно пљачкају Српске земље и наш фудбал , време је за бунт, дошло је време за народну побуну и терање мафије напоље из савеза. ЗВЕЗДА СРБИЈА.Прошла сезона мора бити поништена.

Видимо глодари у својим коментарима после ове утакмице на неким сајтовима већ крећу нас да оптужују у стилу звездашка репрезентација, не наседајмо на ту празну причу већ им трпајте у очи овај податак како њихови бројеви 22 и 3 долазе до изражаја... због кармичке казне толату. Чек.. јел и Луковић носио три... ето и то..3 и 22 зли намештени бројеви који воле црно и црнчуге из џунгле, а против су божанског црвеног.

Видите да је број 22 превише у фокусу.. свуда се претерано наметао.. јер није природно дошао до изражаја.. већ намерно, масонима потребан тај број због неких степена космичке геометрије или нешто томе слично.. постоје разне теорије, Сетимо се да је Интеров играч у финалу ЛШ који је дао два гола имао 22 на дресу.. победник евровизије 22 песма  као Играч НФЛ НО Саинтса постигао одлучујући тачдаун и још много примера који ми ни нису у врху главе као ни име тог интеровог играча. Ми морамо некако да дамо на значају броју 26 да би освојили ту 26 титулу најзад.

(06-13-2010, 12:05 PM)Горгонзола link Wrote:Јао јао јао  Big Grin
Него друже да ти ниси Марко Булат  ;D

(ово и има смисла...мислим по нешто)
тај лик је гробар колико знам... он је друга лига за мој ниво откривања светских антисрпских антизвездашких завера. Нисам ја и тај булат једини који причају ово, нормално да се указује на те сатанске опасности, филм под СПЦ благословом говори довољно(за почетнике), милиони људи поготово на западу знају и прате све врсте масонских завера, док см ми овде сви још 90 процената у менталитету из доба комунизма, робова.

јел сам ли ја то истриповао или сам видео неке беле Ганине навијаче са српском тробојком и ликом са шалом, сличним трибина форум логоу?
[color=red]Звезда на небу, Звездаши на земљи, Прдизан под земљом, Говнари ископали рупу у пакао,а Делије владају васељеном!
Ustanite Delije! bojkot struje! smrt kleu,policiji,san franjcisku, partiji,parama,paradama,parcanju Srbije
[Image: 1czbg.jpg]
BOMBE NA JNA!
Reply

Messages In This Thread
Одг: Светско првенство у фудбалу - Јужна Африка 2010 - by Коди ЦЗ - 06-13-2010, 04:58 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)