05-29-2010, 10:12 PM
Јој земљо отвори се и прогутај ме, данас као да сам гледао утакмицу у којој игра Борац из Чачка или Чукарички, еј, оно је данас био антифудбал с наше стране. Не желим да чујем било какве изговоре, треба да их буде срамота. На челу им је писало да су потценили НЗ. Да кренемо редом, Стојковић, па, добар. Одбрана, 0 (словима) НУЛА, промаја цепа ли цепа, мислим да ћу сутра ићи искривљен од удара исте. Везни ред, јој, језа ми прође кад помислим на маестралне пасове наших нам средњака, одличне и брзе и тако перверзно скривене. Напад, јел су то они што треба да буду у казненом простору противничке екипе и да покушаваја да утуре који гол, или су ови наши измислили нов начин давања голова, што даље од гола то боље. :-\
Еј, па ми смо у 32 - 33 минуту први центаршут упутили.
Али искрено, нек ураде шта ураде, за мене је успех овај пласман на првенство! Хвала им! Даће Бог да ме демантују, али са оваквом игром, хмммммм нешто ми се чини да ће пре Земља да се окрене наопако.
Еј, па ми смо у 32 - 33 минуту први центаршут упутили.
Али искрено, нек ураде шта ураде, за мене је успех овај пласман на првенство! Хвала им! Даће Бог да ме демантују, али са оваквом игром, хмммммм нешто ми се чини да ће пре Земља да се окрене наопако.
Искључите ТВ, укључите мозак