05-26-2010, 02:16 PM
(05-25-2010, 04:49 PM)Пијанац link Wrote:Брате, а за које играче мислиш да су на овом скоро коначном списку менаџерски? На списку од 24 играча, са којих ће само још отпасти 1 резервни голман, је њих 22 који су у репрезентацији готово цео квалификациони циклус. Да је Антара попуштао пред менаџерима било би ту ихахај изненађења, а овако иде састав који сам ја, уз повређене Драгутиновића и Јанковића, могао да изрецитујем пре годину дана. И драго ми је што не иду ни Нинков, ни Лекић. Овај први није био део репрезентације и тотално би ми био ''менаџерски дил'' да је добио предност у односу на Рукавину који је све време ту. А овај други није ни најбољи нападач у сопственом клубу, а камо ли да је заслужио позив да иде у Африку. Ја више него икад верујем у селектора и ову репрезентацију која је у квалификацијама коначно показала да Срби умеју да играју фудбал. И убеђен сам да Антара неће дозволити да се тамо брукамо! Можда не прођемо ни групу, јер је заиста јака, али знам да дебакла а ла Петковић и Бошков и кукавичке игре а ла Сантрач Слободан неће бити. Сигуран сам да ћемо са свима играти фудбал, па ако су боље нек нас победе!
И нервира ме што се и овде шири параноја и већ сад се призива неуспех репрезентације као да је то готова ствар. Ја сам мислио да параноју шире само партизани из комплекса што у 11 немају ни једног бившег играча, кад оно међутим. У првој постави имамо 6 бивших играча, а Циганима нешто смета. :o
Види братац овако...
Авион за Ј. Африку још није полетео. Видећемо још.
Што се параноје тиче... Ја лично бих волео да се варам по питању наше репрезентације. Ево још нешто... Ако ми тамо будемо играли фудбал, али баш играли фудбал, значи да растуримо играчки наше противнике из групе, и после... имаш гајбу пива од мене.
Антара је обичан човек, а моћ новца је нешто сасвим друго. И нису се мајфиозе преко ноћи одрекли репрезентације, и угуравање својих пулена.
Ја своје рекох, а после СП ћемо се видети, па ако буде како сам ја рекао, килављење наших играча, ти мени мајицу Делије Север.
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0]
![[Image: stopkrimifudbal.jpg]](http://i253.photobucket.com/albums/hh74/drvosec/stopkrimifudbal.jpg)