Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Светско првенство у фудбалу - Јужна Африка 2010
(05-25-2010, 12:32 PM)дрвосеча link Wrote:Извињавам се што скрећем са теме. Али, нас ће за време Мундијала да боли глава од нервирања, а биће пуно играча који ће бити угурани у авион за Јужну Африку.

Брате, а за које играче мислиш да су на овом скоро коначном списку менаџерски? На списку од 24 играча, са којих ће само још отпасти 1 резервни голман, је њих 22 који су у репрезентацији готово цео квалификациони циклус. Да је Антара попуштао пред менаџерима било би ту ихахај изненађења, а овако иде састав који сам ја, уз повређене Драгутиновића и Јанковића, могао да изрецитујем пре годину дана. И драго ми је што не иду ни Нинков, ни Лекић. Овај први није био део репрезентације и тотално би ми био ''менаџерски дил'' да је добио предност у односу на Рукавину који је све време ту. А овај други није ни најбољи нападач у сопственом клубу, а камо ли да је заслужио позив да иде у Африку. Ја више него икад верујем у селектора и ову репрезентацију која је у квалификацијама коначно показала да Срби умеју да играју фудбал. И убеђен сам да Антара неће дозволити да се тамо брукамо! Можда не прођемо ни групу, јер је заиста јака, али знам да дебакла а ла Петковић и Бошков и кукавичке игре а ла Сантрач Слободан неће бити. Сигуран сам да ћемо са свима играти фудбал, па ако су боље нек нас победе!

И нервира ме што се и овде шири параноја и већ сад се призива неуспех репрезентације као да је то готова ствар. Ја сам мислио да параноју шире само партизани из комплекса што у 11 немају ни једног бившег играча, кад оно међутим. У првој постави имамо 6 бивших играча, а Циганима нешто смета.  :o

Reply

Messages In This Thread
Одг: Светско првенство у фудбалу - Јужна Африка 2010 - by Pijanac - 05-25-2010, 04:49 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)