Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Светско првенство у фудбалу - Јужна Африка 2010
(05-22-2010, 12:12 PM)Вајти link Wrote:Елем, нови шампион ће бити Аргентина, предвођена генијалношћу Месија и Агуера и лудилом Марадоне. Гаучоси ће у  четвртфиналу победити наш национални тим(ми ћемо претходно бити први у групи), и то тако што ће Меси да оргија преко Рупавининог бока, који ће пак морати да игра јер се Ивановић повредио, а Антара је повео петорицу "23. играча". Након финала и освојене титуле првака, Марадона пред камерама физички насрће на једног од новинара и бива доживотно одстрањен из фудбала. Што се нас тиче, по повратку кући, Антић закључује како је ово највећи успех у скоријој историји нашег фудбала, а Теле само констатује да је то због одличног рада Савеза.

Шпанија потпуно неочекивано испада у осмини финала, а и Енглези потврђују свој лузерски менталитет и поново не стижу ни до четири најбоље екипе. Друг Ким Џонг-Ил одлучује да севернокорејски народ баш и не мора да зна да је славна севернокорејска нација доживела дебакл на СП, те вести о највећем планетарном фудбалском догађају уопште неће ни бити.

У току СП-а, црначке банде у ЈА остварују рекордне приходе, а отети туристи се мере у десетинама.

Big Grin Big Grin Big Grin

Иначе, заболи ме ђока ко ће бити трећи голман, небитно скроз. Распричали се сви о неком Јоргачевићу, шта би требало да кажу Аргентинци који ће бити без Камбијаса и Занетија, Бразил без Роналдиња и Пата, Французи без Бенземе и Насрија ... Реално, ово је најбоље шта имамо.

А то шта имамо је такво какво је. Танки смо на голу, али мало је јаких голмана на турниру: Шпанци, Бразилци, Буфон и то је то. Одбрана нам је убједљиво најјачи дио екипе, поливалентни дефанзивци, јака клупа. Везном реду недостаје креативац, али немамо играча тог типа. Форсирамо крила, кад их туђи бекови укоче, пуцамо. Напад очајан, Жигић може донијети превагу, али све је то танко.

Али бићу оптимиста и надам се четвртфиналу. Титулу осваја Аргентина, реално је најјача Шпанија, Бразил и Француска ће доживјети дебакл, изненађења ће бити Уругвај и Обала Слоноваче.
[Image: 35c0qqq.gif]
Reply

Messages In This Thread
Одг: Светско првенство у фудбалу - Јужна Африка 2010 - by Mikelandjelo - 05-22-2010, 05:03 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: