05-22-2010, 04:32 PM
(05-22-2010, 12:12 PM)Вајти link Wrote: Друг Ким Џонг-Ил одлучује да севернокорејски народ баш и не мора да зна да је славна севернокорејска нација доживела дебакл на СП, те вести о највећем планетарном фудбалском догађају уопште неће ни бити.
Ово ћеш ти да извинеш. Од овога нема ништа. Братска Северна Кореја ће бити хит првенства. Упамтите моје речи 8).
па
Северна Кореја и Србија, то је једна фамилија ;D
![[Image: n194761825366_554.jpg]](http://profile.ak.fbcdn.net/object3/1640/17/n194761825366_554.jpg)
Што се нас тиче, ја сам као и многи делимично разочаран списком. И то конкретно непозивањем Стаменковића(макар као трећег голмана), затим Бишевца, Нинкова(макар на шири списак), и исто тако позивањем Лекића који није заслужио ни да примирише репрезентацији, а камо ли да се нађе чак и на ширем списку. Такође сам убеђен, мада као и сви немам доказе да Раћу Петровића неко гура, јер дечко је реално просечан ЈСЛ играч.
Но, више од свега мене плаши да не избије неки скандал што нам се редовно дешава на скоро свим СП. Почев од Уругваја 1930. када су хрвати бојкотовали па је тим био састављен само од БГД играча(вероватно смо зато и узели треће место ;D), па рецимо Чилеа 1962. где смо били четврти, али је пред 1/2 финале са Чесима избиле размирице око премија, слично је било у Немачкој 1974., а сећате се шта се све дешавало пред последње СП у Немачкој 2006. Прво је онај дебил од селектора позвао свог сина који ај' што је имао 33 године, ал' 6 месеци пре тога клуб није имао, па после дошао у ОФК да мало размрда ноге пред следећу сезону, а онда га татица мртав ладан позове на СП. Такође било је проблема и у самој Немачкој, односи међу играчима, терање Кежмана из кампа после црвеног картона са Аргентином, а остала да се игра још једна текма.
Према томе, само да не избију неки скандали и друга срања невезана за фудбал и мислим да би други круг морао да се игра, шта више мислим да бисмо морали да нападнемо прво место, јер мислим да Немци уопште нису квалитетнији од нас, али нас увек карају на менталитет. То је још један задатак којим ће Антић морати да се позабави.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!