Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Светско првенство у фудбалу - Јужна Африка 2010
(05-22-2010, 02:51 PM)Капетан Кука link Wrote:Па није Радомир Антић она будала Хавијер Клементе па да му вршља било ко по репрезентацији !!! Он је човек светског реномеа и један велики господин. И после Драгана Џајића можда и највеће име српског фудбала. И сигуран сам да не дозвољава да би му било ко од тих менаџерских пајаца соли памет и саставља тим и гура своје пулене.

Радомир Антић је одличан тренер, и то на светском нивоу, али немојте мислити да му се нико не меша у посао. Питање је и да ли му се неко меша или и он сам пристаје на то, за свој рачун. Велики тренер јесте, господин... па баш и није. Овај тим ће имати менаџерских играча. Ако будемо хтели да урадимо нешто више, плашим се да их бити и превише, јер како време буде пролазило, биће повреда и картона главних играча, а питање је да ли ће менаџерски играчи моћи да их пристојно замене.

Или неко мисли да нам је заиста потребан пети централни везни у виду гробоша Петровића, а да нам у исто време недостаје један стопер? Да су Исаиловић, Бркић и Ђуричић бољи голмани од Дишљенковића, Јоргачевића и Стаменковића? Да нам је десни бек немачког друголигаша бољи од једног од најбоље оцењених дефанзиваца француског првенства(мислим на Милана Бишевца)? Да немамо бољег нападача од Драгана Мрђе?

То и чини навијање за овај тим мало... тешким. Али ово је наша репрезентација и другу немамо.
Reply

Messages In This Thread
Одг: Одг: Светско првенство у фудбалу - Јужна Афр& - by Вајти - 05-22-2010, 03:25 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)