Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Светско првенство у фудбалу - Јужна Африка 2010
Стојке је ипак прошао целе квалификације и зацементиран је, а један од остале тројице голмана је такође одавно виђен за место резервног голмана на СП. Којим све каналима, Толе и Антић ће га знати. Дишљенковићево напрасно одустајање од репрезентације је скоро сигурно повезано са тим. Занимљиво је да се одавно, још пре Дишљиног одласка, у дневној штампи на сва уста почело са хваљењем Анђелка Ђуричића, бившег голман џомбиста и садашњег резервног голмана просечног португалског тима, који се сада напрасно налази на корак од ЈА.

Елем, нови шампион ће бити Аргентина, предвођена генијалношћу Месија и Агуера и лудилом Марадоне. Гаучоси ће у  четвртфиналу победити наш национални тим(ми ћемо претходно бити први у групи), и то тако што ће Меси да оргија преко Рупавининог бока, који ће пак морати да игра јер се Ивановић повредио, а Антара је повео петорицу "23. играча". Након финала и освојене титуле првака, Марадона пред камерама физички насрће на једног од новинара и бива доживотно одстрањен из фудбала. Што се нас тиче, по повратку кући, Антић закључује како је ово највећи успех у скоријој историји нашег фудбала, а Теле само констатује да је то због одличног рада Савеза.

Шпанија потпуно неочекивано испада у осмини финала, а и Енглези потврђују свој лузерски менталитет и поново не стижу ни до четири најбоље екипе. Друг Ким Џонг-Ил одлучује да севернокорејски народ баш и не мора да зна да је славна севернокорејска нација доживела дебакл на СП, те вести о највећем планетарном фудбалском догађају уопште неће ни бити.

У току СП-а, црначке банде у ЈА остварују рекордне приходе, а отети туристи се мере у десетинама.

Reply

Messages In This Thread
Одг: Светско првенство у фудбалу - Јужна Африка 2010 - by Вајти - 05-22-2010, 12:12 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: