Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Митови,легенде предања и обмане о историји
Чича, добро си ово анализирао...

Знам, како је замишљен фејсбук, и о томе је више пута писано у новинама. И одлично си ово успоредио за неке неправилности усвајања туђица код нас.
Само хоћу ово да кажем, везано за те "ин, кул" ликове, који се сада упознавају преко фејсбука... До јуче нису знали шта је то компјутер, шта више... ко је говорио из њихове околине да "има познанство преко интернета", то су гледали у њему паћеника, да не кажем будалу... сада, када они то исто раде, сада је то супер ствар ???
А због свих тих идиотарија које си навео, одавно ми се фејсбук смучио... где више видим кривицу до њихових родитеља, који су их заправо тако и васпитали, па сада они само показују последице тога... а узроци су на другој страни... Фејсбук може заправо бити добра ствар, али одавно је он прешао у зло. Бар је то моје лично мишљење. Овде не намећем никоме ништа. Свако има свој мозак да мисли, и одлучује о ономе што мисли да му је добро.
Ово си Чича исто лепо навео... реално дружење, диско, кафана, пикник у природи, а не столица, соба, и компјутер?!  :o Слажем се да је данас компјутер постао саставни део свима нама, и интернет... али не толико да он контролише мене, уместо ја њега.
И жали Боже мој, када си спао на то да муваш ххххх преко фејсбука.

[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply

Messages In This Thread
Одг: Митови,легенде предања и обмане о историји - by дрвосеча - 05-21-2010, 04:54 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)