05-20-2010, 10:04 AM
(05-19-2010, 02:22 PM)дрвосеча link Wrote: Е сада... ако је некоме стало до циљане групе нпр. Београд, воли Београд... па идеш момчино на БГ кафе... ако је неком стало до Звезде, Уроша... имаш званични сајт ФК, д. нет, д. кафе и сл. Ако је некоме стало до Србије и Космета, имаш на стотине наших добрих сајтова,па тамо кажи шта имаш.
Ма слажем се ја са тиме, него кажем као малу предност тог фејсбука то шторецимо ту можеш да упознаш и неке људе који баш и неће да дођу на д.кафе рецимо о ситуацији са Урошем и сл. Мислим, немој погрешно да ме схватиш, нисам ја сада неки Бог зна какав подржиоц фејсбука, наводим само одређене примере. Ја лично сам направио налог одавно, али нисам нити посећивао нити ишта до предпрошле године кад сам имао саобраћајку па по изласку из болнице нисам избијао из куће пар месеци, тада сам доста посећивао фејсбук и том приликом видео све те мане које носи са собом...
Мислим, генерално није лош као сајт који ће да окупи познанике. Рецимо другари из средње школе - јбг моја школа нема свој сајт / форум па да се тамо сви окупимо, са те стране је ок.
Мене само нервира што је (нарочито младим нараштајима) постао "центар збивања" јебени фејс. То ми иде на живце и није ми најјасније...
(05-19-2010, 02:22 PM)дрвосеча link Wrote: Вељо, ми смо погубили медијске ратове, јер су нас погрешни људи водили годимана уназад. Просто, дозвољавали су све те лажи, и нису се претерано потрудили да нешто промене. Важнија им је била задњница у фотељи, паре на рачуну, него шта се дешава са државом и народом.
Осим што су нас погрешни водили, мислим да је и проблем био фактор - стране силе.
Јер да смо ми одиграли марионетски рецимо '89, када се то од нас тражило, тј. од Милошевића, мислим да неби губили нити медијске нити ове праве ратове, али... Данас би увелико били све само не Србија. Међутим, сви видимо да садашње власти нас воде у том смеру, само постепено, а не нагло како би нас то одвело да је Слоба прихватио захтев Американаца и дао им да граде базу на Космету. Ту базу коју данас они ето - имају.
Међутим, мислим да Слоба то није дао директно из више разлога.
Прво, можда због реакције народа, друго исплатљивије је било да се мало (?!) пуца, па онда да се постигну сви ти циљеви...
Највише ми је што се те вањске политике тиче код Милошевића сметало то што је увек испадао јајара и није смео да иде до краја.
Јер, ипак је он дошао на власт "ниодкуда", играо као њихов пијун, док је њима то одговарало, те када им више није требао за те задатке, кренуо је у неке обрачуне, а за које је опет био јајара да их изведе до краја...
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА