Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Митови,легенде предања и обмане о историји
(05-19-2010, 02:22 PM)дрвосеча link Wrote: Вељо, ми смо погубили медијске ратове, јер су нас погрешни људи водили годимана уназад. Просто, дозвољавали су све те лажи, и нису се претерано потрудили да нешто промене. Важнија им је била задњница у фотељи, паре на рачуну, него шта се дешава са државом и народом.
Дрвосеча а шта мислиш да су нас водили неки други људи да би добили тај медијски рат? Ја мислим да не би. Јер смо били осуђени да рат изгубимо пре него што смо и почели да ратујемо, тј. пре него што су почели да нас нападају и истребљују. Јер такве су биле околности у свету. Срби су им били на сметњи. И њима и њиховим мрачним плановима. Немој да се заваравамо, ко год да је био лидер и вођа у тим ратовима ми смо били осуђени на медијски пораз. Ту нема приче !!! Сад је најлакше причати шта би било кад би било. Замисли да је био рат, а да су ове данашње политичке фигуре биле на челу земље и целокупног српства? Замисли шта би се са српским народом десило? Ја не смем ни да помислим ево искрено да ти кажем !!!
Кокеза лопове !!!
Reply

Messages In This Thread
Одг: Митови,легенде предања и обмане о исто&# - by Kapetan Kuka - 05-19-2010, 03:09 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)