Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Митови,легенде предања и обмане о историји
(05-18-2010, 10:31 PM)Виноградар link Wrote: Што стално толико пљујеш по фејсбуку?

Пљујем зато што видим колико је то велика опасност по нас. Већина људи око нас то још не капира... али није све тако безазлено као што изгледа.
Е ово око позивања људи, то је тек смехотека... замисли да мене неко мора преко фејсбука, или интернета позивати на утакмицу Звезде  :o Ниво свести таквих људи који позивају се и долазе на стадион је колико и кора обланде. Једина ствар која је битна око позивања јесте време одигравања утакмице. А то уистину можеш из новина сазнати, или преко званичниог сајта, д.нета, д.кафеа итд. И да ли је случајно померена утакмица за недељу. Све остало је шарена лажа, да не кажем спрдачина. Сви ти људи које позиваш на утакмицу преко фејсбука имају и своје мејлове, мсн, скајп (све то је бесплатно)... пошаљи им позив преко тога, ако је већ господи требају какве позивнице. Зашто фејсбук мора бити центар света?! Није утакмица свадба коју правиш 1 у животу, па ти сада требају позивнице... утакмица се игра сваки викенд. И зашто никоме не треба позивница за европске утакмице ЛШ, или Лиге Европе... зар не?

Ако ћемо у проценте... ја мислим да има недостатака и више од 60%.

Вељо, бесплатну комуникацију као што рекох Виноградару можеш да имаш и преко мсн, скајпа, обичног мејла... скајп поседује видео конекцију, па можеш да се гледаш са саговорником, а можеш и да четујеш, можеш и преко слушалица да се чујеш као телефоном, а то није никаква наука... зар не? Тако да то и није нека предност фејсбука.

Прављење циљане групе људи је по мени безвезе... разлога је више. Нпр. Правиш антипедерску групу... немој бити сигуран да жандари то не посматрају. Такође свака група која позива на национално освешћивање је под присмотром... типа Ратко Младић. С тиме да група подршке Ратку Младићу имаш бар 30, што свакако није добро, јер се снага расипа. А друго, чак и ако се једна група подршке направи, ко ће бити тај који ће водити ту групу? Иначе оснивају се групе неконтролисано јер смо постали као племићи у преткосовско време, када свако на шупљу главу хоће круну да стави?! Људима је битно да се учлане у групу, иако нису добро ни погледали шта има у њој... толико глупих идиотских група има, да је то плач мајке Божије.
Е сада... ако је некоме стало до циљане групе нпр. Београд, воли Београд... па идеш момчино на БГ кафе... ако је неком стало до Звезде, Уроша... имаш званични сајт ФК, д. нет, д. кафе и сл. Ако је некоме стало до Србије и Космета, имаш на стотине наших добрих сајтова,па тамо кажи шта имаш. Рецимо, banjalukaonline.com некада имао преко 10.000 чланова, данас је затворен?! Зар није бањалучанима например лепше да су тамо на свом матичном сајту, него да "фејсбуче"?!
Гледао сам тамо својевремено и неке навијачке дискусије-безвезњарија... А да не говорим још о томе када дође на некој групи до размене мишљења са ујковцима, шипцима и мујама... :-[

Док већина људи у Србији није знала шта је то фејсбук пре 2.5 године, ја сам имао тамо налог, и то више што ме фамилија из иностранства наговорила да дођем. А мислио сам, налог више или мање, не смета. Но, како је читаве хорде људи дошле тамо, и правити спрдњу од самих себе, и мени одузимати време... то сам се ја склонио, и све живо побрисао!!! Након тога нисам више никада отишао. Чак ме и питају: "како живиш без фејсбука?"  ;D Као и пре њега, одговарам!

Вељо, ми смо погубили медијске ратове, јер су нас погрешни људи водили годимана уназад. Просто, дозвољавали су све те лажи, и нису се претерано потрудили да нешто промене. Важнија им је била задњница у фотељи, паре на рачуну, него шта се дешава са државом и народом.
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply

Messages In This Thread
Одг: Митови,легенде предања и обмане о историји - by дрвосеча - 05-19-2010, 02:22 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)