Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Митови,легенде предања и обмане о историји
Па управо ти је и рекао дрвосеча то да тај фејсбук има мале предности, али...
Много је мана ту. Мислим, ја лично користим фејсбук, тј. имам налог на истом, међутим...
Као што већ рекосмо - има своје предности, али су мане чини ми се много веће и много штетније него што су предности добре и корисне.
Ајмо овим редом: Предности су у томе што можеш да имаш у тој интернет заједници пријатеље на окупу, да кумуницираш са њима бесплатно (ако изузмемо цену интернета). Даље, може да се направи рецимо одређена група људи који се залажу за исто, навијају за исти клуб и сл. - те на тај начин можеш да шириш ставове своје и својих људи...
Са друге стране, на том истом фејсбуку имаш гомилу других проблема, као што су то што ако рецимо напишеш графит "ПРАВДА ЗА УРОША" на зиду, мала је вероватноћа да те полиција увати, али ако на том Фејсбуку износиш своје ставове, то све може да се контролише. Затим, колико само има клинкица на Фејсбуку које се такмиче која ће више да се скине на својим сликама и више голотиње да покаже.
Мислим, немам ја ништа против тих курвица, али некада ако си хтео да видиш дрољице / да јуриш дрољице, требало је да барем одеш на сплав, а сада ти је то доступно онлајн, с' тим што све то исто је доступно и деци која треба да се едукују и да уместо у нормалне, одрасту у исте такве будале...  :-[

(05-18-2010, 10:31 PM)Виноградар link Wrote: Тачно је да фејсбук има 60% лоших ствари, али због чега стално гледати те лоше стране, кад може да се користи у нормалне сврхе?
Пази, мислим да је јако опасно да на овај начин гледамо такве ствари. Мислим, да будемо у фазону - зашто увек да гледамо лошу страну, јер...
Тако неко сутра може да каже - "зашто гледамо лошу страну ширења геј популације код нас? Нека буде више педера, биће и више рибица за нас"...  :o
То ти је буквално тај фазон... Јер, не кажем да треба да гледамо само "црну" страну, него треба да сагледамо обе и то тачно из оних углова из којих је то потребно.
Што у преводу значи - треба искористити предности, када је Фејсбук у питању, али треба и пажљиво сагледати мане / опасности и деловати против њих.

(05-18-2010, 03:44 PM)дрвосеча link Wrote: Немој бити наиван да и Срби не верују медијима.
Ма не, не. Нисам то ни рекао. Само у свом предходном посту хтедох да кажем да смо погубили "медијске ратове" у смислу презентовања нашг дела приче свету... А, то шта медији презентују нама - то је посебна прича...
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА
Reply

Messages In This Thread
Одг: Митови,легенде предања и обмане о историји - by Веља - 05-19-2010, 08:57 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)