Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Гостовање у Суботици!
Здраво браћо Делије  Wink

Ово гостовање није било као остала ове сезоне.Свуда смо ишли по 3 бода јер су нам требала да узмемо толико жељену титулу.Сва та еуфорија до пре пар недеља је многе заварала око наше стварне бројности и броја ''правих Делија''који су увек ту без обзира на резултате.У КГ 5000 а у Суботици само 600-700 људи.Многи су сад као нервозни,љути,изненађени....неки оспоравају мобилизацију.Мобилизација је успела!!!Сада људе треба едуковати.Па нисмо  мобилисали људе који контају причу јел тако?
Они који контају они долазе и овако...њих не треба ни звати.
Ово је очекивано...добро не у оваквим размерама али очекивано.
Не треба нападати људе што нису били већ пустити их да они сами сконтају шта тиме раде...
Мислим да би секције из унутрашњости требале да уложе још труда... око организованости пре свега.

За мене лично је ово било одлично гостовање.Као што је већ неко рекао на овом или оном форуму право ''ултра'' гостовање...људи певали јер им је срце тако хтело а не јер га је неко ''терао'' преко мегафона.
Певање на полувремену,бакље,димови,барјаци,зезање,киша,ветар,
мочвара испред....
На крају знаш да те чека 3 сата вожње а гладан,жедан,блатњав,натопљене одеће седиш међу друговима на поду јер комби нема седишта....и само кажеш ''где смо све били ми због ње шта све...''

All Conductors Are Bastards
Reply

Messages In This Thread
Одг: Гостовање у Суботици! - by Горгонзола - 05-17-2010, 06:30 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)