Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
(05-14-2010, 08:15 AM)Мобилисан link Wrote:Боље нисмо могли да доведемо, остаје опет нејасно гомилање 7 играча у прелазном року. Мора једном да се стане на пут таквој бувљачкој куповини. Мислим да је сулудо причати о намештеној или продатој утакмици и опет се враћамо на причу ми срби и теорија завере.

Морамо задржати што више играча из ове сезоне, али и вратити Мркелу, Прша и Луку са позајмица и убацити још неког играча из школе, јер само тако можемо да урадимо нешто у следећој сезони и наравно отерати Кратког Останића и пронаћи тренера који зна свој посао да ради на прави начин.

Закључак, треба добро да се засуку рукави овог лета!

Апсолутно. Такође Звезда треба да се одрекне гомилању бивших играча који немају где да тренирају или би да буду резерве и за кикирики као што је Ранђеловић.

Што се тиче звездиних играча, ми немамо играче који умеју да распале лопту ван шеснаестерца. у млађим категоријама ни то не тренирају. Све се своди на пасове и центаршутеве. Ми немамо школу фудбала, која се учи до 14-те године, а после се само усавршава научено. Нама треба школа фудбала која је укинута 1975. године. Да смо ми имали школу фудбала као што имају земун, рад, сточари, Џаја не би у бившој југославији ишао и тражио играче за звезду. ишао је свуда, цимао се и тражио... то сада треба да ради садашња гарнитура... и да потписује уговоре директно са тим играчима, а не да прослеђују преговоре на менаЂере.

И не заборавимо марка николића-Накату.. тај ће да замени кадуа и исаха. опасан играч. звезда не сме да буде зетин полигон с обзиром како се рајо посвађао са фк партизан око неких пара, па је прешао у звезду.

а пре су се јако волели сточари и рајо, ћетковић (сестрић од пеђе мијатовића), стјепановић и пар играча су били међ сточарима и нису ништа успели да ураде. а имали су страшан тим који су растурили. гробарски олош из црне горе, је сада у звезди.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ

Messages In This Thread
Одг: Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - by KizaLion - 05-14-2010, 10:52 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)