Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Слика данашње Србије..
Где има дима ту има и ватре...
Ипак речено ми је да не пишем више на овој теми, али морам  уз сво поштовање модератора, само да додам још укратко једно заиста бизарно откровење које сам  данас тек увидео.

Фрањевци, сви зовемо гробаре тако због Фрање Туђина, ја не знам ко је креатор те прозивке.. али у праву је што се тиче Фрањеваца, јер кад погледамо кад Католици славе Светог Фрању, то је 4. октобра на исти датум њиховог наводног оснивања ЈСД Папизам. У прикривеној форми се католизује народ , или шта већ та секта реда фрањеваца представља која вара људе да славе име тог пројекта, Франкештајна креираног у загребу 4. октобра.
JSD = Jezuitsko Satansko Drustvo

[Image: 200px-Saint_Francis_of_Assisi_by_Jusepe_de_Ribera.jpg]  [Image: 200px-Francescocoa.png]
http://en.wikipedia.org/wiki/Order_of_Friars_Minor

http://en.wikipedia.org/wiki/Tau
Т= Тау, грчко слово, је њихов симбол,
Quote:Tau is usually considered as the symbol of Franciscan  orders due to St. Francis' love for it, symbol of the redemption and of the Cross. Almost all Franciscan churches have painted a tau with two crossing arms, both with stigmata, the one of Jesus and the other of Francis; usually members of the Secular Franciscan Order wear a wooden τ in a string with three knots around the neck.

Створења на позицијама моћи у овој земљи кроз историју која су антизвездашка и везана са хрватском, ватиканом и масонима, почињу на слово Т: Тито, Тудјман, Тадић, Тијанић, Толе, а и Тумбас /U

Да ли су и они припадници овог реда.. који настоје да краду наше Трофеје..

хрват драгон манце, слави фрању.. у истој пози као фрањина икона оживљавајући тиме дух мртвих фрањеваца изнад тужне трибине..
..и свима је јасно ко дан... гробари Volе Pederizam.

[Image: vvvvvvv.jpg]

Што се тиче Звездиног датума оснивања, 4.3. на прво што ме асоцира је нешто интересантно,  а то су наши иницијали  Ц.З. , мада слово Ч више личи на Четворку али оба су сличног корена. - ЧетницЗи.
_равна гора победити мора! а данас је и Четвртак 13 Мај  >Sad :'(  Wink  
[Image: cz.gif]
[color=red]Звезда на небу, Звездаши на земљи, Прдизан под земљом, Говнари ископали рупу у пакао,а Делије владају васељеном!
Ustanite Delije! bojkot struje! smrt kleu,policiji,san franjcisku, partiji,parama,paradama,parcanju Srbije
[Image: 1czbg.jpg]
BOMBE NA JNA!
Reply

Messages In This Thread
Одг: Слика данашње Србије.. - by Коди ЦЗ - 05-13-2010, 04:44 AM
Одг: Слика данашње Србије.. - by ЈеленаРС - 01-18-2011, 04:50 PM
Одг: Слика данашње Србије.. - by ЈеленаРС - 06-12-2013, 12:42 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)