Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
(05-10-2010, 09:12 AM)Мобилисан link Wrote:Непотребно! Спуштамо се на ниво просечног суперлигаша, ово је сметало, оно је сметало. Да ли смо били у неким од претходних дербија очигледније покрадени? Јесмо. Шта се променило? Ништа. Иако постоје очигледне мутне радње, ми смо само неми посматрачи. Некоме одговара овакво стање у фудбалу, и све док постоје неки позадинци и њихови интереси, тешко да ће се нешто променити.

Субјективно мишљење. Овом сезоном сам и више него задовољан, не треба да подсећам на почетак исте и на дешавања око клуба и у клубу. Свако ко није задовољан нек се запита и преиспита себе да ли је уопште нормалан, не желим да вређам никог, али ми једноставно са оваквом, просечном екипом, нисмо могли више. Жеља је постојала, али једно су жеље а друго је стварност.

Људи из управе морају да науче да се понашају као права господа, не одговарати на бљувотине које изговарају разне џомбе, шнајдери, мутавци и друге нељудске врсте. Ћутиш, радиш, чистиш своје двориште и тиме показујеш да те апсолутно заболе за оно што комшија ради у свом дворишту. Сви они раде по принципу "Да комшији цркне крава". Свако наше игнорисање је њихов болан пораз, толико мазохизма је ненормално за здрав разум.

Дакле, дајте да Суботицу окупирамо са свих страна и да сезону завршимо на најбољи могући начин!

Апсолутно потписујем све што си рекао. Дербије и титулу смо изгубили јер боље нисмо ни заслужили. Ипак треба бити задовољан јер је направљен значајан корак ка оздрављењу клуба.
[Image: 35c0qqq.gif]

Messages In This Thread
Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - by Mikelandjelo - 05-11-2010, 01:54 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)