Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Слика данашње Србије..
ПАРТијизан је синоним за ПАРчање и поделу Србије, српски непријатељи финансирајући и намештајући им спортске резулатате изазивају својеврстни вуду ефекат касније преносно да би се ПАРчала и разједиљавала Србија, косово босна крајина војбодина и рашка, парчати парчати.. сецкати.. то симболизује појава овог усташког клуба у Србији у медијским вестима.. само изналазе спортове да би парали уши народу, партијски клуб мора да се одстрани јер је ТРОЈански коњ убачен у земљу, све странке ПАРтије су и саме симбол за српску неслогу, ми зато морамо радити на томе да се свако ко се осећа Србином а не југословеном шиптаром , у овој земљи натера да навија за Звезду која је осовина Србије, сигурно да наше име је позитивно и његово појављивање у медијима уз победе и успехе.. доноси добро и мајци србији, а не као њихово насилно цепајуће које у главама становништва изазива мржњу , и у КОшарци представља шиптарску осовину зла, и сви морају да навијају  и раде за Звезду да би се обрнуо овај планирани више година уназад процес сатанизације наше земље. Наша љубав је јача од њихове мржње, али дошло је време да уништимо мржњу и да буде само љубав.

Пре после прошлог дербија  сам тврдио  да су изазвали кишу на дан дербија прскајући хемисјким средствима из авиона контролишући атмосферу.. блокирајући нам помоћ са небеса.. јуче није падала киша додуше.. али је било тмурно облачно време .. што је сасвим судно и нелогично кад се зна да је уоколо свих ових дана било СУНЦЕ и лепо време. Значи БИА или циа су опет користили теслина оружја за контролу времена.
Ја сам свуда причао само насиљем и снагом се добијају дербији.. цела кореографија силовање у главу комплексаша са југа јна.. само тако ће се спустити.. они живе у некој лажној реалности. где прво слажу себе да немају комплексе да је лопта на нашој страни.. и да је па онда уз подршку режима  медија њихова димензија "реалности" утиче на  игру и исход на терену(на страну што ја верујем да је јуче био намештен меч) За следећи дерби  има  да буду пароле шеталице (не толико песме) на Северу  и свуда около... поруке претње... смрћу ,,, смомињање шиптара, југолосвена сељака.... смањити им трибину, на истоку и западу ставити неког са оном сиреном која завија гласно да врти им у мозак да не чују себе. МИ звездаши морамо доћи колективно у центар пажње док траје меч, небитно по добру или злу, ова сад кореографија са навијачке стране је била добра.. али тамо где је битно као да нје оставила неки већи утисак...(уз то та слика је и негативна, тог дана   прославе на калемегдану нисмо победили утакмици  већ играли нерешено, док је стока тада наместила свој небитни  меч са велким бројем датих голова (чак мислим да је тог уклетог дана усликана слика оног изгорелог вујкета на јна коју неки користе овде, а најгоре што је у то време славља на калишу игран и Дерби у кошарци у пиониру кога нисмо добили, што је све и негативно утицало на резултат јуче.. сво те слике славља 10 ДК ЦЗ можда су и претерано форсирани .. треба значи гледати све фотке као Победа= Добар, а нерешено пораз=ЛОШ дан.. и не користити те слике)  Шиптари као да праве све за малу децу кореографије, али то као да више утиче на резултат меча, Значи наше наглашено  антигробарство ће једино напалити људе и да боље навијају... СВИ паптизани морају бити упуцани буквално у појам директно, умрети  срушити спалити до темеља јна... спомињати им усташу манцеа, дунав лешеве и срање по његовоим гробу, тако ће им лакше испровоцирати и спустити гард.., што се тиче столица и ломљења и спаљивања.. ја не могу да верујем да није демолирана трибина, а глодари су нама ломили и палили 5 пута више југ велике маракане.. и све док им се не одужимо једнако малом јна, губићемо мечеве и кад добијамо и губимо... заЈЕБИ ПОЛИЦИЈУ И РЕЖИМ  и квази навијачку част, ЈЕР ОНИ СУ СВИ -ГРОБАРИ И ПОД ЊИХОВОМ ВЛАШЋУ, могу они да се правдају са било чиме АЛИ ДОК НАМ ДРЖАВОМ полицијом Савезом владају гробари (онај који навија за југословенски мали ЈСд патуљак) свака одлука коју донесу властодршци треба бити тумачена као да је уперена против нас, Звезде Звездаша Делија. Само ми од сад  морамо да имамо власт у својој земљи, закони претње не смеју да нас спутају у МАКСИмалној борби. Дакле СЕРЕМ СЕ на полицију режим и странке тајкуне савезе..и остале.. не смемо да дозволимо да бринемо да ли ће нас хапсити, јер ако нас и ухапсе.. то би било на навијачкој основи, грађански навијачки рат би настао. Као да су и осудом Уроша забранили да освајамо и валадамо титулама исто толико година, ја не желим да верујем у те параноичне мисли и нећу да верујем да неко са наше стране учествује у тим сплеткма око таоца поделе трофеја косова итд..на нашу штету освајања трофеја, можда су и гробоагенти међу нама, или као да постоји неки помућени полицијски ум који се уздигао изнад и самих странка и судства, говна толета и државе. Пеналтизани и сви који имају неке планове да тај страни клуб остане и даље у земљи и асимилира се у српску свест ,( као да ови немају прљаву зликовачку историју иза себе,) и они који би ради дербија итд, да чувају неке спортске ривалске односе за мене су наивни појединци, сигурно постоји неко ко је главни кривац свега неуспешног резултатски у нашем СД, ја нисам упућен да знам ко лично вуче конце.. неки спомињу Влаховића.. не знам,  али времена нема много.. дошло је оно време где се прво пуца па онда испитује ко је главни кривац- од сороша ротшилда рокфелера преко меровинга парис хилтон тома круза обаме.. курлеуше, све до ових локалних министара шефова, свима нека буде јасо да туђманов тим није више равноправан свима нама осталим староседеоцима. Све што је сумњиво мора бити стаљено на тапет присмотре од стране већине милиона звездаша, чак и рођени брат сестра родитељи рођаци комшија ортаци познаници медијске личност- ако се зна да нису прави Звездаши.
ГеЈ квази навијачка групица говнари слуге окупаторског система, они насупају као да су у неком гробо фазону умирања сахрана насиља псовања најусташкије сорте и то им се све дозвољава одозго, а нама стиче се утисак као да неко брани и северна армија заставе и лика са мотком, а камоли неку бојну ратну кореографију где Делије набадају неког или Делије сечу главу мачем неком глодару. Ево предлажем шеталицу са ликом великог Делије витеза како гази ногом миша са гробарским шалом,  и све крв уоколо. Нека се сви са власти носе у курац.. нема поштовања.. мржња насиље туче убиства... дерби  и титула морају бии наши по сваку цену, а и ову сезону отети им пехаре спалити стадион... јер је очигледно присутна антизвездашказавера. Не смемо ми као виша раса Срба и Делија Богова, да страдамо као Исус Х. на распећу, јер је то неко од скривених владара наумио, да би неком тамо сељаку на њиви тунгузије било боље.  Ти зликовци  који верује у димензију приношења жртви које масони и чине одувек, ни не помишљајући да је Христ једини страдао и разапет за цео свет, они су саветодавци тренутним властима у земљи.

Звезда мора преузети власт над фудбалскм савезом, ТК мора да поднесе оставку... цела сезона је намештена, календар је намерно смишљан, крађе и куповина су очигледни, ОВУ ако нам отму титулу КАО НИ ПРОШЛЕ ДВЕ СЕЗОНЕ НИКАД НЕ ПРИЗНАТИ , Већину дербија отетих у ових годину и по дана, а поготово онај са голом у 95 минуту из ОФСАЈДА, ПОНИШТИТИ кад дођемо на власт милом или силом, а овог лета мора бити извршен удар на савез... што пре да би ми креирали календар итд, мали југословени су дакле кренули у општи рат.. против гиганта.. који се буди и има да их згази и црно беле мишеве обоји у црвено белу крв. Смрт интернету!  УЛИЦА ЈЕ ЗАКОН , демонстрације, рушимо систем. Смрт партијизанима, ЖИВЕЛА РЕАКЦИЈА И ВЕЛИКА СРБИЈА!

Нема поштовања према њима.. они су сви говнари,  само ми можемо да будемо победници на крају . ЦЗВБГ влада свемиром а не прдизани. Ја могу сад сасвим поуздано да кажем да групом ГЈ руководи сам силовани  Миш Тумбас. Или он или нека ретардирана деца са фејсбука која изузев бесмислених псовки не умеју да смисле ништа вредно и ново. Њихов смисао манипулације и пропаганде је да причају о нама оно што су они..  кажу они нама -секташи.. а то свак зна да су они.. а овде сам и доказао чиме се бави тај клуб симпатизера који нису навијачи никад ни били, они су једна мала секта.. ми смо вера и религија за њих.. Да су птаризанални педери.. сам објаснио већ у теми плагјатори.
а о томе којој пратизанки ће бити последњи поздрав упућен видећемо сви кад уништимо, укинемо и протерамо из земље тај мали патуљасти југословеснки клуб. Ко не препознаје да тај  клуб треба САТАНИЗОВАТИ, ОМЕТАТИ нападати саплитати управу играче менаџере.. пљувати по основама да су ГОВАНРИ, педеризамни, туђмановци, него мисли да се врти у круг и даље чекајући да мишеви сами оду тај није на правом путу и део је масонског програма опште контроле ума, овим се обраћам свим нормалним звездашима милионске армије навијача... .а н оиим умреженим у неке дилове који немају бистар поглед на ситуацију која је задесила наш клуб и опасност од  комплексашке аждаје. Држава мора да прави проекат од своје највећ Звезде а не говњивог тима, од Звезде која треба да се такмичи са реалом манчестером итд по броју евро трофеја, али ако од гована буду наставили да праве и чувају намештају им, сви фирме појединци нека очекују да буду изложени удару побеснелог епицентра мобилисане свести звездаша која мора одбранити природни поредак своје власти слободе и воље у земљи. Титула Звездина мора бити у наредних 10 година... дербијима победе, а управа нека не мисли да ћу се ја задовољити са одличним саопштењима , и да нећу сумњати у њихов удео у немотивисаности и неборбености наших игарча у овом дербију?!?
-Смисао целе спортске и фудбалске борбе су ПЕХАРИ и ТРОФЕЈИ, ТИТУЛА Првака.. они су симболичи свети грал, стога услед ових неправди крађа вишегодишњих, ми морамо бити спремни да организујемо напад на ЈНА и отмемо им пехар са стадиона.. и сами себе прогласимо првацима.
[color=red]Звезда на небу, Звездаши на земљи, Прдизан под земљом, Говнари ископали рупу у пакао,а Делије владају васељеном!
Ustanite Delije! bojkot struje! smrt kleu,policiji,san franjcisku, partiji,parama,paradama,parcanju Srbije
[Image: 1czbg.jpg]
BOMBE NA JNA!
Reply

Messages In This Thread
Одг: Слика данашње Србије.. - by Коди ЦЗ - 05-10-2010, 06:41 AM
Одг: Слика данашње Србије.. - by ЈеленаРС - 01-18-2011, 04:50 PM
Одг: Слика данашње Србије.. - by ЈеленаРС - 06-12-2013, 12:42 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)