05-09-2010, 04:02 PM
Слажем се да је било јакооо лоше издање, и да смо дефинитвно морали боље. Али... Бројност је била невероватна! Стварно сам се запрепастила. А то је оно чему смо тежили целе сезоне. Ок, оно јуче није било квалитет, било је квантитет! Сад само треба едуковати полако! Урадили смо велики део посла ове сезоне! Наша највећа бројност на стадиону је била ако се не варам 22.000 против Војводине. Ајде да кажемо да је било 1000 Фирмаша, а нас 21.000. Јуче је и нас и њих било 24.000 одприлике! То много говори! На тренингу који је био одржан у петак било је људи колико је било можда пре 2,3 године на Северу на обичној првенственој утакмици, а био је само тренинг! То је наша снага! Нема везе што јуче нисмо грмели, нема ни везе што нисмо победили, битно је да смо ми на правом путу да оздравимо и клуб и навијаче! Доћи ће и наших 5. минута, побеђиваћемо их ми опет, опет ћемо се издркавати у њих, само полако!
О стоки преко не желим да трошим речи! Јако паметно са наше стране је само једна порука упућена њима, везана за жарета, док је југ био преплављен педерским заставама, а она кореографија у другом полувремену, заиста су надмашили себе! Нема стајања! Докажимо да је оно јуче био само наш лош дан! СВИ У СУБОТИЦУ !!! СВИ !!!
О стоки преко не желим да трошим речи! Јако паметно са наше стране је само једна порука упућена њима, везана за жарета, док је југ био преплављен педерским заставама, а она кореографија у другом полувремену, заиста су надмашили себе! Нема стајања! Докажимо да је оно јуче био само наш лош дан! СВИ У СУБОТИЦУ !!! СВИ !!!