Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
Моје лично мишљење у вези овог саопштења које сам очекивао да ће бити издато у току дана. Одувек сам са презиром гледао на клубове који дођу на Маракану, одиграју бункерицу, два пута пређу центар и онда 7 дана брује по новинама како су оштећени за пенал, офсајд или нешто треће. Никада ми није било јасно ''како их није срамота'', јер игром нису ни заслужили да дају гол на било који начин. Последњи такав пример је било Смедерево. Пре него што уђе у још оштрију борбу за спас српског фудбала, Црвена звезда мора под хитно да се позабави неким стварима у сопственим редовима, јер оно јуче је била сушта супротност игре која је на нивоу имена нашег клуба.

Quote:Живот се не завршава јучерашњом утакмицом и потрудићемо се да нашим јучерашњим домаћинима узвратимо гостопримство на исти начин наредне сезоне.

А ова претња тек није изјава у складу са реномеом Црвене звезде. Знам да имамо посла са људским талогом, али ми смо за њих увек били господа и тако треба да остане за век и векова. Користећи њихово, џукачко, понашање се сами стављамо у ранг оних који нам нису ни до колена.

Messages In This Thread
Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - by Pijanac - 05-09-2010, 03:51 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)