Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
Кад сам прочитала званично саопштење, била сам одушевљена. Али сам поново размислила и схватила да нам ништа то сад не значи! Могу они колико хоће жалби да упућују када се дерби неће поновити нити ће судија бити суспендован, од чега такође немамо неке велике користи! Да су нам и свирали тај пенал, то би била велика неправда! Нисмо заслужили да победимо јуче! У првом полувремену нисмо имали нормалну шансу за гол! Нису ни они, али какве везе има! Нинков и Лазетић били скроз одсечени, а управо се игра базирала на њима! Једино што је ваљало јуче је била наша одбрана, док су нам везни ред и напад скроз заказали! Ратко да је могао, ја мислим да би скоро цео тим заменио! Оно јуче није била Звезда. Игра ме је толико подсетила на ону игру из Крагујевца против Металца. Без неке велике жеље, не да се постигне гол него да се победи! Јевтићева измена је скроз била логична с обзиром на то да дечко један једини пут није шутнуо лопту на гол! Пријатно ме је изненадио улазак Савића! Сад ће неко рећи да лупетам глупости, ал ми смо затворили игру том изменом! Не знам зашто, али имам неки осећај да није још све готово! Једино што ми више не држимо конце у рукама, и што морамо да се надамо киксевима стоке! Ал нека, има још два кола до краја, имамо још шанси. Јако малих, ал имамо!

Messages In This Thread
Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - by Kaja - 05-09-2010, 03:25 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)