Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Борба за титулу!
Шта рећи после (не)проспаване ноћи? Много је тешко када за нешто живиш и када са најјачим и искреним емоцијама уђеш у све то и нажалост све се сруши. Не само у навијачком него и у обичном животу. Ко ме разуме схватиће шта сам овим хтео да кажем.
Мишљења сам да је на нашој трибини све до примљеног гола функционисало како треба. Од тада па до краја утакмице тек на моменте би се враћали али и то је било слабо. Није се испоштовао договор са тренинга. Исте ствари су нам се дешавале и на нашем стадиону, наравно у краћим временским интервалима али се то није толико осећало. Мобилизација која је довела до ове бројности дала је и људе који за сада не схватају да је навијање један од најважнијих сегмената на трибини. Не схватам наше издање од јуче као нешто трагично већ као реалност. Свако од нас који долазимо на утакмице мора да реши сам са собом, зашто и због чега је ту, на трибини. Не желим никога да вређам нити да увредим али верујем да морамо на ствари гледати реално. Када је добро не хвалити се преко мере али и када је лоше треба извући поуку. По мом убеђењу свако мора сам да се пресабере и да буде критичан пре свега према себи.
Не волим да помињем противничку групу али оно од јуче једноставно мора да се испљује. Што се те групе тиче (ако се уопште групом може назвати) по ко зна који пут показали су своје право светло и разлог свог постојања, а то је ништа друго него комплекс ниже вредности. Од којекаквих барјака и натписа па до курвањског потурања звучника испод северне трибине. Комплекс је много зајебана ствар и сигуран сам да их и дан данас боли навијачка лекција са предходног а и многих других дербија. Нећу много говнима да се бавим, али гледано по било ком навијачком параметру оно јуче је било само брукање, и то још увек невиђено. По ко зна који пут стављен до знања разлог њиховог постојања и тежњи.
Фудбалски смо поражени али навијачки никако. И зато нема да се клоне духом, јер нисмо таква навијачка група. Већ група пред којом се ова усрана европа итекако тресе. Група која поставља стандарде група од које сви и дан данас уче. И учиће и убудуће !!!

Мобилизација је тек почела и треба наставити борбу свакодневно. Само напред и храбро у нове победе са нашом Црвеном Звездом !!!
Кокеза лопове !!!
Reply

Messages In This Thread
Борба за титулу! - by Igor_RS - 05-05-2010, 10:29 PM
Одг: Борба за титулу! - by Darko - 05-07-2010, 01:40 PM
Одг: Борба за титулу! - by jovicn - 05-07-2010, 07:30 PM
Одг: Борба за титулу! - by Darko - 05-08-2010, 01:17 AM
Одг: Борба за титулу! - by Radza - 05-08-2010, 07:14 PM
Одг: Борба за титулу! - by obelix - 05-08-2010, 07:57 PM
Одг: Борба за титулу! - by Radowi - 05-08-2010, 08:09 PM
Одг: Борба за титулу! - by bQxi - 05-08-2010, 08:22 PM
Одг: Борба за титулу! - by obelix - 05-08-2010, 08:25 PM