Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
(05-08-2010, 10:11 PM)CEBEP link Wrote:Долази полувреме па сам помислио да ће провалити у свлачионици да тако постављена игра не само да не доноси гол него чак ни неку озбиљнију шансу.
Излазимо после полувремена и настављамо још тврдоглавије са истом тактиком.
Даље....
Проваљена фора још од дербија на Маракани да играмо само по десној страни се изгледа још није научила. У сваком тренутку 4 њихова играча су била на нашој десној страни и то су врло лако завршавали.

Па шта је могло да се очекује од менаџерског тренера као што је Достанић? Кад је тај тренер нешто освојио, које је то играче направио? Да се неко можда није заваравао да ћемо са њим да узмемо титулу? Опет се ми враћамо на почетак приче који сам ја писао пре недељу или две. Дакле, на крају сезоне опет одлазе Исах, Гума, Нинков, Лекић... и сад ми без пола екипе да играмо квалификације за лш и то без доброг тренера? смешно.

овако, морамо бити задовољни. имамо клуб, нису га украли (купили будзашто) нити ће им успети. звезда је сада на колико-толико здравим ногама. то треба да нас радује.

што се тиче данашње утакмице, нерешено би било реално. да је перовић убацио онај зицер или да је судија свирао макар један пенал, надали би се до суботице... овако знамо да смо сигурно други.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ

Messages In This Thread
Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - by KizaLion - 05-08-2010, 11:02 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 6 Guest(s)