05-08-2010, 10:22 PM
(05-08-2010, 10:11 PM)CEBEP link Wrote:Правимо измену....понадао сам се да ће са уласком Перовића изаћи Лекић. У том моменту Лекић очекује да изађе, почиње лагано да трчкара ка аут линији, међутим Достанић повлачи Јевтића из тотално чудноватих разлога које вероватно само он зна.Искрено кад погледаш,ни јевтић ни лекић ти нису нешто посебно урадили на терену.Лекић је бар нешто скакутао скинуо коју лопту.Али и сам си рекао да смо прескакали средину и то је хендикеп за нападаче могу да скоче 2-3 пута ал не могу сваки пут да је скину,и шта онда кад је скину?кад су нам вежњаци у 3 галаксији док траје напад.За пенале нећу да причам поготово онај кадуов,имао је 2 опције он је изабрао трећу коју ни најјачим ударцем судија неби свирао а то је вероватно и он сам знао.Мене је више погодио онај офсајд када је лекић промашио зицер са неких 4 метра,који није био у офсајду.Али можемо се вадити на пенале и офсајде колико хоћемо,Имали су 90 мин да покажу шта знају и умеју,на жалост нису то учинили али шта је ту је.Једини играч који је вредан помена је Вилотић који је овај меч одиграо без грешке.
Jeдна је Србија!