05-08-2010, 10:06 PM
(This post was last modified: 05-08-2010, 10:08 PM by Red Star Forever.)
(05-08-2010, 09:43 PM)Пијанац link Wrote:Нисам ја био луд што сам у прошлом мандату хтео да бијем актуелног шефа стручног штаба!
Ко је рекао да си луд, упри ми прстом, имаће посла са мном ;D
Неко је овде споменуо Рељићево добро издање... Имао сам ту (не)срећу да гледам утакмицу са запада, јер сам испоштовао неке договоре које многи звездаши нису, а то је да напунимо бочне трибине... Изгледа да је то била грешка, доста квалитетних људи није било на Северу не би ли анимирали масу на бочним трибинама, а реално много мање звездаша на истоку и западу од очекиваног... Е сад, да се вратим на прву реченицу из овог пасуса... Сходно позицији из које сам гледао Рељић је био један од најгорих на терену, а брат Пијанац има сво право да оплави тренера јер није видео где смо бушни... 10-15 центаршутева је пало са леве стране, онај Томић га је изломио исто толико пута да дечко није знао где се налази... Имао је додуше 2 добре интервенције у другом делу, али и гомилу лоших пасова ка Кадуу, као и један центаршут који је био у празно и у руке њиховом голману... Шта је ту добро, питам ја? Можда се ја не разумем у фудбал...
Друго, колико год да смо били лоши и неко ће рећи да нисмо заслужили, нису нам свирана два чиста пенала!!! Прекршај у шеснаест је пенал, па нек прича ко шта хоће, а Кадуа је Крстајић рукама одгурнуо, а ногом саплео, на страну то што је овај наш кретен имао ситуацију да га пошаље по бурек и да гол! А Лазетића је човек покосио са две ноге и ником ништа... Судија је био пичка и није смео да свира, јер би му Толе забранио да суди до краја живота и да на тај начин зарађује за хлеб...
И немојте молим вас никог да издвајате... Сви су били лоши, да су били бољи сад би славили титулу! То што не умеју и не знају, то је друга ствар... А да су дали максимум, и то је истина, нажалост боље не знају! Сад је на управи да доведе права појачања, а не ко зимус гомилу ликова који греју клупу, и да наравно задржимо све што ваља, а тога је мало тако да немој да се потресате ниједном одласку! Евентуално Нинков, али морамо и нешто да зарадимо, од нечега треба да се живи... Лазетића исто не смемо да жалимо ако оде, зато што је пред играчком пензијом, а ако на њему градимо игру, е онда нам нема будућности... И наравно, мобилизација није стала, СВИ У СУБОТИЦУ!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "