05-06-2010, 04:23 PM
Тачно је то за Лекића, али имао је пар шанси. Надам се да ће прорадити у дербију! Јуче ме је пријатно изненадила поставка игре у другом полувремену. Изашли смо на терен да победимо Војводину, да им дамо још који гол! Имали смо доста прилика. Што је скроз нетипично за српски фудбал. Били смо сведоци гомилу пута да кад једна екипа да гол, повуче се и брани свој без неке веће жеље да постигне други. То није Звездин стил! Звезда треба да игра баш као и јуче- ОФАНЗИВНО! Ако будемо тако играли у дербију, мислим да имамо огромне шансе да тријунфујемо! Не треба изаћи на терен у суботу да се победи, треба изаћи да се понизи она стока! Треба нападати, ићи на сваку лопту, не треба пуштати играче, поготову нападаче! Сетите се како смо примили други гол у прошлом дербију. Око Клеа су била 2-3 играча и он је распалио по лопти и дао гол! Клизај, ломи, ради шта год треба само не пуштај! Мислим да је то рецепт за суботу! Уз Божију помоћ и помоћ Делија, ћемо добити! Зато сви на јна! Сада се прелама! Кад ако не сад?!