Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Финале Купа Србије!!!
Војводина - Звезда 0:3
Финале купа Србије
стадион јна: 22.000 људи

Дуго сам исчекивао, као и већина вас ово финале купа Србије. Из простог разлога, што Звезда долази у шансу да после дуже времена освоји један трофеј! Разлога је још на претек... тим пре, што су нам забранили улазак у фудбалски храм, који постаје тесан да прими све оне који дишу за црвено-беле боје! Док армијски пашњак и поред свега, целокупног маркетнига зврљи празан, као да игра првак 6. ранга, а не (још пар дана важећи) шампион Србије.
Позива на мој телефон, не би ли им ископао карту тог 5. маја, је било као да делим бесплатно летовање... Свако је хтео да иде на утакмицу, чак и они не редовнији. Долазак на стадион већ је обећавао солидну попуњеност, док на капијама армијског пашњака по обичају само 3 капије отворене које треба да приме 8.000 Делија?!
Занимљиво да је доста другара говорило како ће они купити карту за Исток, и Запад, па ће прескакати... али на жалост ништа од тога, јер су керови, а и ови надређени им провалили шта ће бити, и поставили кордоне жандара на Истоку и Западу, 10м од Севера, и тако спречавали пар хиљада Делија који би прескочили ограду. Али, с једне стране то није било лоше, јер када је Север грмео, то су и Запад и Исток давали добру интонацију, као да сам Север пева.
А ја искрено и не памтим када је армијски пашњак био боље попуњен на Северу, и када су Исток и Запад на јна, боље грмели!
Утакмица није ни почела, а навијање је већ било екстра... још када је почела па када је кореографија, затим Север урла са Истоком и Западом, све у ТРАНСУ!!!
Траје добрих 20ак минута, у међувремену и играчи дају први гол, када је маса Делија на све 3 трибине подивљала  ;D После тога долази до (мени неразумљивог) пада... Врте се баријаци, палиле су се бакље, димови... бубњари за 10!
Негде у 71' ови керови са Запада пуштају ове наше да дођу до Севера... али ови до Истока не.
Прозивали смо и прасца Толета... а мени цело време не избија песма која најављује 20.000 делија!!!!

СВАКЕ НОЋИ САЊАМ ЈА
ДА ЈЕ ВЕЋИ ЈНА
ПА ДА МОЖЕМО
СВИ ДА СТАНЕМО
НАПРАВИ ИМ ТОЛЕ БРЕ
МАЛО ВЕЋЕ ТРИБИНЕ
ДВА'ЕСЕТ ХИЉАДА
СТИЖЕ ДЕЛИЈА!!!

Сви на тренинг сутра из БГ... А субота, нека остане упамћена и у фудбалским и навијачким аналима, како је црвено-бела казнена експедиција прегазила армијски пашњак, и на терену, и на трибинама!!!
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply

Messages In This Thread
Одг: Финале Купа Србије!!! - by дрвосеча - 05-06-2010, 11:24 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)