04-25-2010, 03:34 PM
Данас смо направили први и,до дербија,најтежи корак ка титули.Пробали су свашта да ураде да нас спрече да се појавимо у Кули,али смо показали да смо јачи од свега.Што се играча тиче,одавно нисам видео већу жељу и залагање данас на једном гостовању.Трчали су,скакали,уклизавали,ма летели по терену.Мој главни утисак дефинитивно све бољи Рељић и Микић.Први је одиграо готово без грешке,док је Микић успео пар пута да се убаци у напад.Наравно,далеко је он још од Нинкова,који је испред за две класе,али за овакав меч,по оваквом терену,сјајно је одиграо.Лекић под хитно мало на клупу.Сем оне пречке почетком другог,ништа није урадио,а изгубио је сваки дуел са Фејсом.Није ни Перовић Бог зна у каквој форми,али од Лекића је тренутно ипак бољи,макар по борбености и жељи.
Можда грешим,али мислим да се Савић полако развија у одличног штопера.У другом делу сезоне,сваки пут кад би добио шансу,одиграо би без грешке.Све у свему,ове силне повреде и суспензије Нинкова,Ђорђевића и Игњатијевића помогле су Микићу,Савићу и Рељићу да осете терен,и по мом мишљењу,да напредују.Жао ми је што слично не могу рећи за Мугошу и Бојана Ђорђевића,али биће и за њих времена.
И још нешто:Стаменковић под хитно мало на хлађење!Данас нас је двапут могао коштати,не победе,већ титуле.
Можда грешим,али мислим да се Савић полако развија у одличног штопера.У другом делу сезоне,сваки пут кад би добио шансу,одиграо би без грешке.Све у свему,ове силне повреде и суспензије Нинкова,Ђорђевића и Игњатијевића помогле су Микићу,Савићу и Рељићу да осете терен,и по мом мишљењу,да напредују.Жао ми је што слично не могу рећи за Мугошу и Бојана Ђорђевића,али биће и за њих времена.

И још нешто:Стаменковић под хитно мало на хлађење!Данас нас је двапут могао коштати,не победе,већ титуле.
НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА - НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ!