Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Хуманитарна Организација "Срби за Србе"
Многи вероватно већ и знају за рад ове организације и за њихове акције широм свих простора на којима живе Срби... Линк ка сајту ове организације постоји и на нашој насловној страни, а на званичном сајту Делија на једном од подфорума већ дуже времена се извештава о свим акцијама које су спремали и одрадили...

С обзиром да сматрамо (уредништво сајта и форума) да помоћи никад није доста, и без обзира што су неки од нас и појединачно били укључени у разне видове хуманитарних акција за Космет до сада, ово је минимум којим можемо да помогнемо ову организацију и њихове напоре да на све  начине помогну физички опстанак Срба на својим огњиштима...

Наш нови члан форума, брат КАЛНА, ће нас дакле редовно извештавати о акцијама, плановима, одрађеним посетама итд...

Надам се да ћемо се и сви ми остали укључити како би помогли онима којима то заиста треба... Многи су овде својим уписима показивали љубав према мајци Србији, према историји овог поносног народа, позивали све остале да "следимо дух својих предака", па зато мислим да је ово један од начина на који ми у овом времену можемо да покажемо своју величину...

п.с. Жао ми је само што и раније нисмо укључили овако озбиљну тему на неки од подфорума, али никад није касно... Идемо Делије и Срби!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply

Messages In This Thread
Одг: Хуманитарна Организација "Срби за Србе" - by Red Star Forever - 04-18-2010, 08:25 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)