04-18-2010, 12:39 AM
Изгубљени бодови су, по мом мишљењу, логична последица притиска на клуб и играче недавних немилих догађаја. Нажалост, притисак се наставља и добија обележја хајке у пуном смислу те речи, вероватно са циљем обезвређивања клуба али и евентуалног губитка титуле. Што је у оваквим околностима, када имамо мало утицаја у ''ванфудбалским'' круговима а који управљају нашим фудбалом, изводљиво. Суспензија је извесна али помињу се оптужнице против председника и још неких функционера, прети затвором истима, опет је ''случај дукс'' на тапету и тако даље. По плану очигледно а тај план нисам ја смислио већ неко много моћнији. Удар на симбол Српства које, опростите ми на субјективности, вероватно ускоро неће бити дозвољено у Србији. Што морално што законски. Али кад се све сабере, разлог више да будемо јачи и уједињени. Ови момци на терену можда не знају и сам сам им хиљаду пута замерио али треба им запамтити имена, дали су много више од оног што могу и колико вреде на тржишту. О навијању ове сезоне не треба ни трошити речи.
п.с. Ако сам отишао предалеко у ''теорији завере'' спреман сам да сносим последице
Видимо се на Јавору, где год да се игра.
п.с. Ако сам отишао предалеко у ''теорији завере'' спреман сам да сносим последице