09-24-2010, 12:04 PM
(09-24-2010, 12:18 AM)николаБГ link Wrote: Наравно наша власт је национално несвесна
Oва реченица све објашњава!!! Свака власт у последњих 90 година, од краља Александра па на овамо... Нажалост... Кад буде постојала јединствена национална политика свих странака, и целог народа, е онда може о другим проблемима и да се прича, овако појео вук магарца...
Не треба толико слепо гледати на ствари... Па знаш ли колико има људи којима прија море и који иду тамо из пре свега здравствених разлога па тек онда свих осталих... Ево, нпр. мени одмор на селу не представља неку посебно интересантну ствар... Море ми прија и да могу ишао би и на 2 месеца... Е сад друга је ствар што неки дегенерици међу нама (Србима) иду тамо где никад српска нога не би требала да крочи, а српска рука никад динар/евро да остави... Ту мислим на хрватску, словенију и сличне дестинације... Што се тиче ЦГ, ја је и даље сматрам српском, посебно залив и Х.Нови, тамо људи и даље дишу и живе за Србију и тако ће заувек бити!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "