03-31-2010, 03:52 PM
У духу потурчењака и већ годинама утабане поданичке политике, ударише досманлијске протуве још један шамар целокупном српском народу. Црна књига срама постаде богатија за најгори чин издаје, издаје свога брата. Тај брат на кога ја мислим јесте Република Српска. Олош је јуче пљунуо у лице том најпоноснијем цвету српства. И то у име свих нас! Зар су то наша браћа и сестре заслужили? Дали су грешили када су стали на браник отаџбине и својим животима чували своју мајку Србију?! Дали су погрешили што смо ми одрастали у миру док су они сахрањивали своје најмилије који су животе дали за тај наш мир?! Дали су криви што се нису потурчили и скратили муку досманлијама, да им данас не престављају ''терет'' на путу ка ''Еуропској унији'' ?! Није проблем само пишљива хартија,ј ер већ годинама они сметају овом олошу са власти. Сваки покушај људи из Републике Српске да се изборе са муџахединском владом у Сарајеву, досманлијски шљам потире својим кукавичким и издајничким поступцима. Улизивањем том истом Сарајеву и европским телалима,тобоже ''Високим представницима''. Да не говорим о понашању проусташких медија у Србији којима смета и слово Р од Републике Српске. Заборави олош јуче зарад шаке власти све што су наша браћа и сестре дали за нашу отаџбину. Али ће вероватно сада бити спокојни кољачи из Санџака, фукара из Крунске, Слобино говно и сва багра скупљена у ону најјаднију власт од када наша земља постоји. Докле ћемо трпети овај ''досманлијски вакат'' не знам, али знам да сигурно никада у животу нећу заборавити све њихове нападе на Србе и Србију.
Кокеза лопове !!!