03-31-2010, 02:54 PM
(03-31-2010, 01:57 PM)заувек звезда link Wrote:Морамо и ми некако почети више да се боримо за медијску пажњу.
Не треба нам медијска пажња! И сам знаш колико су код нас медији подмитљиви и подложни писању свакавих глупости, да се свака тв станица или новине налазе у рукама неке интересне (политичке) групе (партије). Они људи који знају праве вредности наше трибине, они људи који су укључени у наше токове ће знати да пренесу на прави начин наш квалитет. Пусти ти Мађаре, Бугаре и сл шта мисле. Погледај јутјуб и наше снимке навијања, па ћеш на многима видети коментаре од момака из Аргентине и Бразила, затим Пољаке, Русе који у навијачком смислу много више вреде од наших нам комшија.
Очигледно је да се води медијска хајка на Звезду, ми смо ту да свима затворимо уста нашим омасовљењем трибине. Лупаће они још много глупости и користити различита средства како би нас омаловажавли, али ће на крају бити свесни колико су мали испали у односу на нас.
Класичан пример ти је кад два човека причају ружно о трећем, а он ћути и ради и демантује све те неистине. На крају ова двојица не смеју да подигну главу од срамоте, а овај поносно шета.
Ко разуме ову претходну реченицу све ће му бити јасно на шта мислим.
Искључите ТВ, укључите мозак