(03-28-2010, 11:41 PM)Ћиме link Wrote:на ртс и у92 у току утакмице објавили да је на стадиону 8000 гледалаца, незнам само како их није срамота да пишу такве глупости.
Нисам био на утакмици, и правило је онда да не пишем тамо.
Али, ово о чему хтедох да напишем пар речи тиче се управо ситуације у данашњој Србији, тему коју смо овде поставили.
Елем, најпопуларније медијске куће у Србији, а и региону, дају својим гледаоцима лажне инфромације!? За Б92 мене то и не чуди превише, јер они јесу антисрпски настројени, а како Звезда и Делије представљају симболе Српства, то свакако да они на директан, или индиректан начин покушавају да омаловаже све што припадници црвено-беле расе раде.
РТС је национална медијска кућа коју плаћају порески обвезници Србије, не зато што желе, већ зато што МОРАЈУ! Другачије би то рекли харач... али да се не вређамо одмах, оставимо нешто и за после.
С којим правом РТС даје лажне информације грађанима, тј. људима од којих живе, зашто би неко давао паре да га лажно извештавају!?
Није толико поента до броја, ако ћемо уистину... хвала Богу ми поседујемо интернет, па можемо да дигнемо глас против таквих лажи и превара. Али ово је само доказ колико се ствари мењају у нашу корист. Ево вам примера. Док је на Северу Маракане било 3000 људи, а сви се сећамо тог периода, јер је то било пре 3-4 године, нису се дупета у фотељама превише потресала... али, сада када Севером грми више од 10.000 људи, што ће рећи скоро пун Север на обичним првенственим утакмицама, када се јасно може преко радија, и ТВ чути "Правда за Уроша!", а не дај Боже да сутра неком падне напамет да прозове и председника Србије, због свих оних будалаштина које он ради, и срамоти Србију, лоше ће утицати на положаје оних који сада седе у фотељама. Лоше ће утицати на свест грађана о ЕУ, НАТО и сл.
Гомиле проблема за садашње гузице у фотељама! Зато се у служе лажима, и преварама.
Ово што сам написао, нисам писао нити икада хоћу, да промовишем неке друге политичаре и гузице, који би радо се угурале на место ових у фотеље... Ово сам писао јер ови постојећи не ваљају!
Ово је само знак колико навијачка групација Делије Север добро раде. Колико заправо ми њима сметамо, када морају да лажу грађане Србије о овоме... Када погледате, смешно је уопште говорити колико је било људи на утакмици... битна је атмосфера. Али кажем вам, некога наша бројност и атмосфера на Северу много жуља.
;D

[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0]
![[Image: stopkrimifudbal.jpg]](http://i253.photobucket.com/albums/hh74/drvosec/stopkrimifudbal.jpg)