03-25-2010, 09:16 AM
(03-25-2010, 12:10 AM)Red Star Forever link Wrote:Колико су укуси различити говори и то да ја од Лазовића сем гола ништа нисам видео! Изгубио је два три дуела један на један, али на сву срећу довољан је и тај гол, иначе би сада причали о томе да шок терапија са променом тренера није успела... А реално није, опет бледа игра, без видљиве идеје, опет незнање основних елеменатга игре код појединаца..Добро Лазовић је ушао доста касно у игру,имао је пар продора лично нисам ни знао да је толико брз плус гол,сасвим добро за то неко време.
Ја сам причао каду,каду,каду једем опет своја говна,каду је био нама јуче играч мање.Толико непотребних потеза,толико дављења лопте,толико непрецизних пасова...по мени јако лоше.
Уосталом као и цео наш тим,лоша још једна утакмица у низу...по мени да није Делија и Севера овај тим би био пети,шести на табели,жалосно.
Већ видим прљаву борбу око титуле,јер су се медији поготово онај мишков толико лош текст дали,још само нису објавили да је Лукић платио судију,значи због оне лоше одлуке судије смо ми као клуб разапнути,неће ме ништа чудити да у наставку борбе за титулу,главни конкурент има велику помоћ и ветар у леђа од судија.Међутим питање је са оваквом игром дал уопште и заслужујемо титулу а чудо ће бити да је освојимо,али нада последња умире.