Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
Колико су укуси различити говори и то да ја од Лазовића сем гола ништа нисам видео! Изгубио је два три дуела један на један, али на сву срећу довољан је и тај гол, иначе би сада причали о томе да шок терапија са променом тренера није успела... А реално није, опет бледа игра, без видљиве идеје, опет незнање основних елеменатга игре код појединаца... А кад смо код Гуме, тај дечко је стопама од седам миља напредовао код Пижона и реално био један од најбољих појединаца овог бледог тима, али није имао с ким да игра... Ја и даље стојим иза тога да ми титулу тешко са овом игром можемо да добијемо... Офк је добио Металца од кога смо ми лагано пукли... А ми идемо Офки на ноге и то без навијача (Велика Субота)... Сем тога, чека нас Кула где ће нас гристи и јести не би ли нас победили најзад и чека нас јна... Свидело се то неком или не, мислим да комшије не могу више да изгубе бодове, а ми морамо да стрепимо сваку утакмицу, ако овако будемо играли!

Биће ту још свега и свачега, не могу бре да се нервирам, уби ме размишљање о овој екипи полуфудбалера...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Messages In This Thread
Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - by Red Star Forever - 03-25-2010, 12:10 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)