Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
(03-22-2010, 01:42 PM)veteran 1970 link Wrote:не могу да верујем да су и ови из ФК почели да користе осведочене методе самоуништења као и управа КК.како иначе другачије схватити ову фарсу где тренера који је какав такав али и Звездина звезда...па још и 1....мењају са неким пропалим анонимусом,коме је највећи тренерски успех губитак у финалу купа против Железника.
онима који критикују Пижонов избор играча и тактику само две чињенице:
1.наше играче од играча других клубова разликује "САМО" боја дреса
2.наш клуб има овакве резултате искључиво и само због енергије која је пренета са трибина ,а преко Пижона на терен

Пижоне,хвала ти

Ми имамо боље играче од тих из других клубова, али ти нажалост нису ни међу 18,, јер Пижону су бољи Блажић и Гума, него Лазовић, Каду....Не верујем ни да би се Мугоша и мали Рељић, Јеремић наиграли. Гледали би и даље мучење, до краја и ко зна како би се првенство завршило. Једноставно промена је морала да дође, Нисмо више могли да добијамо на трчање и срећу. Поготово што је неке наше играче лупило у главу нешто па се понашају ко неке звезде. И опет за неке нема клупе, већ се форсирају до бесвести...Ни ја нисам одушевљена Достанићићем , он  није сјајно решење али је сад једино. Ја очекујем већ у среду неке промене, очекујем да се Блажћ пресели заувек на трибину, и да коначно видимо зашто смо довели тог малог Лазовића. Пижон јесте наша играчка легенда, јесте преузео тим кад је било најтеже, али због његове тврдоглавости, кукавичке игре смо испали и из Европе. Смена је неминовна била, једино могли су то урадити још на полусезони.
Ја једино знам да ми трееба да сад ко никад још јаче, и више подржимо нашу Звезду, поготово што су почели и други фактори да се мешају како би нас онемогућили да дођемо до титуле...

Messages In This Thread
Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - by DRAGANANS - 03-22-2010, 01:55 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)