Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
Чини ми се да је наша екипа превише брзо прешла пут од екипе клубу лојалних бораца са поштеним односом према игри (без императива резултата "по сваку цијену") до неприкосновеног фаворита за титулу на почетку овог дијела првенства.То је и највећи проблем за несигурне игре ових пар утакмица, а мислим да је (вјероватно с намјером) наметнут од "јавности и медија".Јасно је да хоћемо титулу, борићемо се за њу до краја, ја мислим да ћемо је и освојити али једноставно не треба да буде "мртва глава" и ако не буде тако.Предност коју смо имали на крају полусезоне и ова коју имамо сад није ништа спектакуларно, чак ни тих пет бодова у међувремену.Ово је спорт, губи се и добија.Па ни Барса да дође и одигра задњих десетак утакмица овдје не би било сигурно да ће све добити.
У овој ситуацији, несигурност наступа чим не успијемо створити предност неколико минута од почетка утакмице што је скоро немогуће.Једноставно нисмо толико квалитетнији од других.Наша предност је публика и борба до максимума.
Само да се боре и играју храбро, резултат једноставно мора доћи.Кренули смо из ничега, направили смо добар резултат и сигуран сам да ћемо тако и наставити али само хладне главе.И конкуренти ће губити бодове, без обзира на "вјетрове у леђа", уопште не сумњам у то.
Можда и овај потез управе има за циљ да се мало спустимо на земљу у том смислу, промјене увијек крећу од тренера..У добре намјере ове управе уопште не сумњам, наше је да их бодримо до краја и увијек.Такође, Пижону капа доле за све што је урадио и што ће урадити за нас..

Messages In This Thread
Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - by neso.l - 03-22-2010, 12:11 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)