Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
(03-21-2010, 05:12 PM)петар книн link Wrote:не мислим да је достанић толико лош каквог га ви представљате.зар је тим бољи и звучнији? ратко је велики србин и звездаш и сигурно ће моћи да мотивише играче да се труде и гину као у првом делу сезоне.
НА КРАЈУ ПРВИ СИГУРНО!!!!!
Хајде нов си Петре на форуму и пре свега ми је драго да си нам се придружио. И ја сам још већи Србин од Ратка Достанића (мада искрено није ми јасно на основу чега меримо ко је већи Србин али то је сада друга прича) и велики сам Звездаш само се плашим да то не држи воду у овом моменту јер мислим да је то битно само као нека полазна тачка али се на жалост на томе и завршава. Значи он није, као што кажеш, толико лош али је ипак лош само изгледа не толико? У његовом послу или знаш или не знаш а ја стварно не знам какву он има до сада биографију да би могли да базирамо мишљење на томе да неће да буде баш толико лош. Такво размишљање је филозофија лузера (не мислим на тебе) са смрадом демагошког гледања на ствари...

Messages In This Thread
Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - by CEBEP - 03-21-2010, 07:55 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)